Piriformis Strekker for Butt Pain

December 21
Piriformis Strekker for Butt Pain

Piriformis syndrom er konstant irritasjon av isjiasnerven langs piriformis muskelen, noe som ligger dypt i nedre rumpe og går parallelt med nerve. Dette skjer ofte på den ene siden av hoften og forårsaker betennelse på nerve, forårsaker svakhet og muligens lammelse til benet, i henhold til fysisk terapeut Ron Miller, en medvirkende forfatter for Spine-Health.com. Stretching hofte og korsrygg ledd og muskler kan redusere presset på nerven og hindre smertene kommer tilbake.

Hva som forårsaker smerte

Mange faktorer kan bidra til piriformis syndrom, slik som nerve kompresjon i korsryggen av en herniated plate, hip stivhet og nerve kompresjon i baken av å sitte for mye. Elevation postural avvik, der den ene siden av bekken er lavere enn den andre siden, kan komprimere overkroppen og hip på toppen av hofteleddet, som kan irritere isjiasnerven. Denne stilling kan også føre til en skulder for å være høyere enn den andre, og det ene benet for å føle tyngre og kortere enn den andre.

Wall Piriformis Stretch

En vegg piriformis strekning forlenger hoften for å åpne opp nerve kanalen og redusere presset på isjiasnerven uten å legge press på hofte og ryggrad. Ligg på bakken på ryggen med føttene opp på en vegg om hip bredde hverandre, knærne og lårene parallelt med hverandre. Kryss venstre ankelen over høyre lår nær kneet, og skyv venstre kne forsiktig mot veggen. Du skal føle en strekk i venstre hofte. Hold strekken i fem til seks dype åndedrag. Slå beinstillingen og gjenta strekningen på høyre hofte, og deretter gjenta hver side.

Liggende hoftenervene Stretch

Liggende hofte strekningen er lik den piriformis strekk, men med denne strekningen, åpner du opp isjiasnerven kanalen ikke bare i hoften, men også langs hele benet. Ligg på ryggen med bena rett. Ta høyre kne til din ribbeina og ta tak i baksiden av kneet. Sakte rette benet rett opp så mye som mulig mens du bøyer foten mot ansiktet ditt. Roter beinet mot midten av kroppen din som du strekker. Hold denne posisjonen i fem til seks dype åndedrag. Utfør to til tre strekninger per etappe.

Stående Piriformis Stretch

Den stående piriformis strekning åpner en hofteleddet samtidig styrke motsatt hofte i en stående posisjon. Det forbedrer også din rygg holdning og stabilitet. Stå foran et bord eller plattform som er så høyt som låret, og legg høyre ytre ben på toppen av tabellen, slik at leggen er parallelt til bordet kanten. Stram venstre rumpeballe å opprettholde din holdning og lener overkroppen fremover uten å bevege ryggraden for å øke strekningen. Hold strekken i fem til seks dype åndedrag. Returner overkroppen til oppreist stilling og deretter gjenta strekningen på den andre siden. Alternative sider igjen for en annen repetisjon.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com