Trinn Motorsykkel Opplæring

November 24

Steg-for-steg instruksjon er en metode for trening der deltakerne blir invitert til å bli komfortabel med grunnleggende oppgaver før du prøver mer komplekse oppgaver. Motorsykkel trening er ofte gitt i dette formatet.

Motorsykkel Danger

På grunn av sin størrelse, hastighet og relative mangelen på rytteren beskyttelse, kan motorsykler være svært farlige biler å kjøre. På grunn av dette, er motorsykkel trening ofte bidrar til gradvis, steg-for-steg opplæring nærmer seg, slik at rytterne vil være så sikker som mulig.

Steps

Det første trinnet er å sikre at studentene er behagelig gangavstand motorsykkelen innendørs. Dette hjelper dem å få en følelse for manøvrering av bilen. Studenter deretter øve snu motorsykkelen på og av, og deretter gå videre til enkle girskift og ridning sakte i et lukket miljø. Etter dette, mer farlige oppgaver, som å snu, kan forsøkes.

temaer

Step-by-step trening temaer er risikofaktorer, defensive kjøreteknikker, å svare på ulike trafikkscenarier, forsikring, kjøreutstyr, lisenskjøp og veien farer. Mange kurs gir en opplæringshåndbok som dekker hver av disse emnene slik at deltakerne kan gjennomgå materialet som de vil.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com