Gjør Grapefrukt Brenn fett kalorier?

March 5

Diet myter die hard --- spesielt tiår gamle forestillingen om at du kan grave deg ut av dine vektproblemer ved hjelp av en grapefrukt skje. Ingenting mot grapefrukt; faktisk spise mer av det sannsynligvis ville gjøre deg godt, og minst en forskningsstudie bekrefter at for noen mennesker, kan grapefrukt være et fornuftig tillegg til en vekt-tap plan. Imidlertid sier den amerikanske Dietetic Association at "det ikke er noen matvarer eller piller som magisk forbrenner fett."

grapefrukt Diet

Den "grapefrukt diett" har eksistert i ulike former siden 1930, i henhold til en nettside som fremmer en av de strømvariasjoner. Foruten å forbruke tre daglige porsjoner med grapefrukt og grapefruktjuice, som angivelig "oppfordrer fettforbrenningen," du har lov egg, salater, kjøtt, fisk og melk. Mens det tyder på et mer balansert kosthold som et mulig alternativ, lover nettsiden at hvis du holder deg til den mer restriktive grapefrukt diett, kan du miste 10 lbs. i 12 dager.

Fad dietter

The American Dietetic Association advarer mot noen vekt-tap plan som gjør at du spiser mye bare en mat, enten det er grapefrukt, kål suppe eller spesiell diett cookies. Du vil bli lei av den ensformige og vil ikke få alle de næringsstoffene du trenger. Bedre strategier inkluderer å spise mindre porsjoner, trene regelmessig, spise en sunn balanse av mat og snacks, og tar sikte på en gradvis vekttap på 1 til 2 lbs. per uke. På en krasj diett, kan du miste vann og selv bein og muskler, og er sannsynlig å få vekten raskt, råder ADA.

Forskning

En liten studie synes å låne vekt på oppfatningen av grapefrukt som et godt kosthold mat. Den ble publisert i "Journal of Medicinal Food" i 2006. Forskerne merket seg at blant 91 overvektige pasienter, de som spiste fersk grapefrukt, grapefrukt kapsel eller grapefruktjuice før måltider mistet mer vekt enn gjorde de som fikk placebo. Den 12-ukers studie fant mer betydelig vekttap --- ca 3 lbs. - og bedre blodsukkernivået hos de som spiste fersk grapefrukt. Forskerne konkluderte med at mens "mekanismen for denne vekttap er ukjent," det var rimelig å inkludere grapefrukt i et vekttap diett.

Analyse

Uten en oppfølgingsstudie, er det vanskelig å fastslå årsakene til resultatene av 2006 grapefrukt studien, sier Patrick M. O'Neil, direktør for Weight Management Center ved Medical University of South Carolina. Mens rapporterer en beskjeden vekttap, forskerne "ikke funnet noe som tyder på at grapefrukt hjelper deg å forbrenne fett eller øker caloric brenne," bemerket han. Men én faktor kan være at grapefrukt gir noen bulk, vann og fiber med svært få kalorier, sier O'Neil, som har diskutert studien med sin forskningsleder. Studien sier også at grapefrukt surhetsgrad kan hjelpe slankere ved å hjelpe magen tømmes litt saktere.

Diet Advice

National Institutes of Health skisserer en sunn vekt-tap diett som understreker frukt --- som grapefrukt, som er rik på vitamin C --- samt grønnsaker, hele korn, fett-fri eller lav-fett meieriprodukter, magert kjøtt og fjærfe, fisk, bønner, egg og nøtter. Mens trening forbrenner kalorier, vil verken grapefrukt eller andre matvarer fart på stoffskiftet å brenne fett eller kalorier, ifølge NIH.

forholdsregler

Hvis du ønsker å spise mer grapefrukt, bør du vite at det kan utløse reaksjoner med visse medisiner, advarer den amerikanske Academy of Family Physicians. Effekter av medisiner kan være forhøyet i kroppen din selv dager etter at du spiser grapefrukt --- eller noen typer appelsiner, som pomelo og Sevilla. Disse inkluderer medisiner for høyt kolesterol, høyt blodtrykk, hjerte arytmi, depresjon og HIV. Snakk med legen din dersom du har spørsmål, råder AAFP.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com