Normal Vs. Forstørret Vekt av indre organer i en obduksjon

January 31

En obduksjon er en undersøkelse for å fastslå dødsårsaken etter mistenkelige omstendigheter, eller når det ikke er noen forklaring på død ved naturlig årsak. Veiing og måling organer bestemmer tegn på sykdom eller traume. Autopsy informasjonen gir nøklene til forebygging og behandling av sykdom.

målemetoder

Organvekt er målt i gram, og den totale størrelse er målt i centimeter. Målinger av normale og forstørrede organer er notert på obduksjonsrapporter, som den minste margin på forskjellen kan være en indikator på tilstanden før døden. Unormal redusert størrelse og vekt av organer er også indikatorer for betingelser som hersker før døden.

Comparative Analysis

Det er ikke en ensartet vekt eller størrelse for hvert organ. Medisinske sensorer og patologer primært foreta sammenligninger basert på kroppsvekt, alder og kjønn. Dr. Stephen J. Nelson er en nevropatologen som bemerker at normal hjerne vekt korrelerer til høyde, vekt og kjønn avdødes. Noen tabeller notering organvekt bruke rase og livsstilsfaktorer i å bestemme en rekke vanlige organ størrelser.

Forstørret vs. Heavy

Organer som vises forstørret under en obduksjon, kan ikke alltid ha økt vekt. I beskrivelsen av en obduksjon som avslører en fettlever tilstand, Dr. Ed Friedlander, nevner at leveren veier lys, selv om det er litt for stor. Rapporter om forstørrede hjerter som finnes i en obduksjon etter dødsfallet av utøvere som bryter Chris Benoit, rapporteres som tegn på skjult hjerteproblemer som kan eller ikke kan ha vært en årsak til død.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com