Hvordan forbedre overkroppen styrke Uten Vektløfting

January 27
Hvordan forbedre overkroppen styrke Uten Vektløfting

Mens en maskin og fri-vekt-pakket gym kan virke som det ideelle stedet for å jobbe på styrken din, trenger du ikke vektløfting for å få en sterkere overkroppen. Kroppsvekt øvelser er ofte undervurdert når det gjelder å øke muskelstyrke og størrelse, men med noen modifikasjoner, kan de være svært utfordrende og føre til imponerende gevinster.

Hvordan du får styrke

Du får sterkere ved stadig å utfordre musklene og nervesystemet under trening. Med en tradisjonell vektløfting rutine, vil dette i hovedsak dreie seg om å løfte tyngre vekter. Uten vekter, men må du finne andre måter å skape overbelastning. Den enkleste måten å gjøre dette på er å legge til ekstra repetisjoner, og mens dette er absolutt en fordel, over tid vil du se avtagende avkastning, advarer trener Michael Matthews fra Muscle for Life. Til slutt reps vil bli så høy at du ikke lenger være bygge størrelse og styrke, men heller muskulær utholdenhet. I stedet råder styrke trener Nia Shanks utføre tøffere varianter av kroppsvekt trekk.

Grunnleggende kroppsvekt

Start med de kroppsvekt grunnprinsipper. Når det gjelder overkroppen trening, innebærer dette pushups og chinups. For pushups, som fungerer brystet, triceps og skuldre, kan du enten starte med vanlige pushups, eller velge modifiserte pushups på knærne hvis du sliter med full seg. Som for chinups, full-body-weight chinups som treffer ryggen og biceps er tøffe. Hvis du kan gjøre dem riktig, utføre dem til hjertet ditt innhold, men hvis ikke, gå for negative chinups, hvor du starter i øverste posisjon og senk deg ned sakte. Personlig trener og bodybuilder Mike Duffy råder holde reps i fire til seks rekkevidde og bygge opp sakte.

Å bli en kroppsvekt Master

Når disse bevegelsene blir for lett, er det på tide å skru opp intensiteten. Shanks anbefaler en teknikk kjent som 1,5 reps, der du utfører en full repetisjon, deretter en halv repetisjon for å øke spenningen på muskelfibrene. Hun råder også bruke mer vanskelige former av øvelsene. Med pushups for eksempel, når du kan fullføre fire til fem sett på 10 til 12 reps, prøv nære grep pushups, deretter pushups med føttene hevet. For pullups, råder Florida-baserte personlig trener Matt Potak gjør tidsbestemt sett, hvor du utfører så mange reps i et gitt tidspunkt som mulig. Alternativt bytte til et bredere grep, bruker lave negativer eller vikle et håndkle rundt baren for å øke utfordringen på grep, underarmer og biceps.

Legge til i Arsenal

Bare fordi du prøver å bygge overkroppen styrke uten vektløfting betyr ikke at du ikke kan bruke noe utstyr i det hele tatt. Et sett med motstandsbånd kan brukes på en hvilken som helst skyve eller trekke variasjon, enten for å gjøre øvelsene lettere eller vanskeligere. Hvis du bestemmer deg for å ta skrittet fullt ut og prøve vektløfting også, holde utfører dine kroppsvekt trekk, men veksle en overkroppen vekter trening med en kroppsvekt-bare trening.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com