Quaker Cream of Wheat Næringsinnhold

January 23

Hvis du er ute etter en varm frokost mat som er rask å tilberede og beroligende å spise, kanskje Quaker Cream of Wheat er ett svar. Det kokker raskt opp i mikrobølgeovnen, og siden selskapet har vært i bransjen siden 1919, spising Cream of Wheat som et barn er et felles minne for mange av oss. Men hvordan gjør Quaker Cream of Wheat rente ernæringsmessig?

kalorier

En servering av Quaker Cream of Wheat anses å være en kopp kokt korn, tilberedt med vann og uten salt. Dette resulterer i en 251 g porsjon som inneholder 131 kalorier. Fem av disse kaloriene kommer fra fett, 111 fra karbohydrater, og 15 fra protein.

Legge melk og / eller sukker til din Cream of Wheat vil naturligvis øke antall kalorier. En kvart kopp 2% melk er ca 30 kalorier, med ca 10 av disse kaloriene kommer fra fett. Sukker er ca 16 kalorier per teskje.

Karbohydrater, fett og proteiner

Det er 28g karbohydrater per porsjon, med 1g vurderes kostfiber. Dette tilsvarer 9 prosent av USDA anbefalte daglige verdien av karbohydrater, og fem prosent av den daglige verdi for kostfiber, basert på en 2000 calorie per dag diett.

Den 1g fett i en servering av Quaker Malt-O-Meal tilsvarer 1 prosent av den daglige verdi for fett.

Det er 3,8 g protein i en servering av Quaker Malt-O-Meal, som tilsvarer 8 prosent av 2000 kalori diett anbefaling.

Vitaminer og mineraler

Quaker Cream of Wheat inneholder bare spor vitaminer, med unntak av noen av B-vitaminer. For eksempel, en servering av Quaker Cream of Wheat inneholder 12 prosent av anbefalt daglig inntak av tiamin, 8 prosent av niacin, 4 prosent av riboflavin, og 2 prosent av vitamin B6. Hver porsjon inneholder også 11 prosent av det daglige anbefalte inntaket for folat, og 2 prosent for pantotensyre

En servering av Cream of Wheat inneholder 57 prosent av det daglige verdi av jern, noe som gjør det til et utmerket valg for kvinner som trenger jern i sitt daglige kosthold. Den inneholder 12 prosent av daglige kalsium krav, og 10 prosent av selen. Andre mineraler og sporstoffer som finnes i Quaker Cream of Wheat inkluderer Magnesium (3 prosent), kobber (4 prosent), og Fosfor (4 prosent).

fordeler

Foruten det høye nivået av jern som finnes i Quaker Cream of Wheat, er det også lavt natriuminnhold, kolesterol, og i fett. Det er en matvare som er fylling uten å være høy i kalorier.

Andre Fakta om Quaker Cream of Wheat

Cream of Wheat anses litt provoserende, og bør bare spises på anledning av personer som lider av sykdommer som har symptomer forsterkes ved betennelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com