Kirurgiske prosedyrer for å bli kvitt magen Fat

July 30

Det er flere kirurgiske prosedyrer tilgjengelig for å bli kvitt magen fett. Disse prosedyrer inkluderer fettsuging, buk tucks og endoskopiske operasjoner. Hver av dem kommer med sine spesifikke risikoer; Imidlertid kan prosedyrer som ikke krever at du å bli bedøvet være tryggere generelle fordi de ikke inkluderer risiko forbundet med anestesi.

fettsuging

Fettsuging, også kalt fettsuging, er en kosmetisk kirurgi som fjerner fett. Ifølge MedlinePlus.com, kan prosedyren kroppen å bli glattet, noe som gjør det til et populært valg for å bli kvitt magefett. Fettsuging krever at en plastisk kirurg bruk suge å bokstavelig talt suge fettet ut av deg. Den vanligste typen av fettsuging benyttes innebærer en injeksjon av lokalbedøvelse, adrenalin og intravenøs (IV) salt-løsning på stedet av fett fjernes. Væsken bidrar til å bryte opp fettet før suge.

Risiko for fettsuging

Selv om ønskelige risikoer er oppnådd med fettsuging, er det flere risiko med gjennomgår kirurgi. Ifølge Medlineplus.com, generelle risikoen ved fettsuging inkluderer sjokk, overhydrering, infeksjoner, blødninger og blodpropp. Andre risikoer er arrdannelse, komplikasjoner fra narkotika reaksjoner, asymmetri av kroppen, og fett emboli. Du kan også pådra seg nerve, hud, vev og organskade. Hvis du har en historie med hjerteproblemer, høyt blodtrykk, diabetes, lungeproblemer, eller hvis du røyker og drikker alkohol, du har større risiko for komplikasjoner med fettsuging. Fettsuging prosedyrer ikke alltid krever at du er bedøvet, så du vil ikke alltid medføre risiko forbundet med anestesi.

Tummy tucks

En Mageplastikk, eller mageplastikk, er et annet alternativ for fjerning av magefett og hjelper flabbiness forsvinne. Ifølge MedlinePlus.com, varer prosedyren omtrent to til seks timer, og du vil bli innlagt på sykehus i inntil tre dager. Mens på operasjonsbordet, skjærer kirurgen magen åpen og tar ut all overflødig fett. Hun fjerner også noen ekstra hud før du syr du lukket med masker. Stingene er senere fjernet.

Risiko for buk tucks

Tummy tucks har alvorlige komplikasjoner som ligner på de av fettsuging. Tummy tucks krever sedasjon; Derfor, hvis du gjennomgå prosedyren, vil du pådra risiko forbundet med anestesi. Som med alle anestesi, risikerer du pusteproblemer, slag, hjerteinfarkt og narkotika reaksjoner. Risiko for generell kirurgi inkluderer blødninger, infeksjoner, blåmerker, hevelse, arrdannelse, og blodpropp. Ifølge MedlinePlus.com, tucks risikoen for magen spesifikt omfatte skade indre organ, nerveskader og lav kroppstemperatur (under operasjonen).

endoskopisk kirurgi

Ifølge MedlinePlus.com, et annet alternativ for fjerning av magefett er endoskopisk kirurgi. Det er den minst invasive og minst komplisert kirurgi alternativ for å redusere fett. Endoskopisk kirurgi krever bruk av et endoskop å se en video av innvollene uten å måtte kutte åpne magen. En gang i stand til å se innsiden av deg, kan en plastisk kirurg setter små verktøy gjennom små innsett å fjerne ekstra fett. De små kutt i forbindelse med denne fremgangsmåte betyr at det er lite arrdannelse.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com