Sunne måter å Cook babyspinat

July 31
Sunne måter å Cook babyspinat

Selv om det vil nok alltid være noen lite frø, eksotisk frukt eller under-verdsatt vegetabilsk venter på å ta helse-food verden med storm, spinat har lenge vært det mest typiske "supermat". Ikke bare er disse mørke, grønne blader lite kalorier, de er også pakket med et imponerende utvalg av vitaminer, mineraler og gunstige stoffer. Matlaging spinat forbedrer noen av sine viktigste fordelene - så lenge du holder deg til sunne metoder.

Dampet

Sunne måter å Cook babyspinat

Damping er en mild, effektiv og fettfri metode for matlaging baby spinat. Med bare en stor gryte, litt kokende vann, en dampbåt kurv og en tettsittende lokk, kan du slå frisk baby spinat inn anbud, visnet greener i bare tre til fem minutter. Dampet spinat er en ideell akkompagnement for et stykke grillet fisk, fjærfe eller kjøtt. The vitamin A og karotenoider i grønnsaker blir lettere tilgjengelig ved oppvarming, og lettere for kroppen å absorbere når forbrukes med en liten bit av fett.

sauteed

Sunne måter å Cook babyspinat

Baby spinat sauteed i olivenolje er en mer omfattende - men like sunt - parabolen. Etter varme opp litt olivenolje i en stekepanne, kaste inn frisk spinat og rør det før det visner. For et skudd av smak, tilsett litt hakket hvitløk omtrent halvveis gjennom fem minutters steketid. Ved hjelp av en støpejern skillet øker fatet jerninnhold - mens spinat er naturlig høy i jern, inneholder den også oksalsyre, et stoff som gjør sin jern mindre tilgjengelig. Selv spinat krymper med om lag 90 prosent når det er kokt, bør du generelt fres store mengder i grupper for å unngå overkoking.

kokt

Sunne måter å Cook babyspinat

Kokt spinat kan høres mer utilitaristisk enn delikat dampet variasjon, men det er et godt alternativ hvis du ikke har en dampbåt. Å koke baby spinat, er alt du trenger en stor gryte, litt vann og en sil. La vannet komme til en full koke før du legger spinat, så det kokker raskt og beholder så mye av sitt vitamin C og B-vitamin innhold som mulig. Kok greenene bare til de er visnet, eller i ca tre minutter. Drenert kokt spinat kan toppes med olivenolje og sitronsaft og spises som den er, eller most og brukes til å lage en næringsrik dip, saus eller ravioli stuffing.

betraktninger

Sunne måter å Cook babyspinat

Matlaging med baby spinat er en rask og enkel måte å øke inntaket av kostfiber, kalium, magnesium, vitamin A og C, folat og antioksidanter. Brett hakket baby spinat i en omelett eller legge det inn i eggerøre som de koker. Rør grønnsak i en gryte med suppe eller stuing akkurat som den er ferdig syde - det vil bli tilberedt på lyse-grønn perfeksjon for servering. Du kan også koke spinat i mikrobølgeovn - bare fire minutter i mikrobølgeovnen vil eliminere eventuelle E. coli, mikrobiolog Charles Pavia av New York Institute of Technology bemerker i et intervju med "Los Angeles Times." Men denne metoden kan forlate deg med en skarp, uappetittlig måltid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com