Hvordan bli kvitt Arsen i vann

August 30

Arsen i drikkevann kan føre til hud, blære og leverkreft. Arsen lekkasjer i bolig vannforsyning fra naturforekomster eller fra landbruket eller industrielle kilder. Heldigvis lige filtre er tilgjengelig som kan betydelig redusere risikoen for forurensning arsen.

Bruksanvisning

1 Ring din vann kraftselskap og be dem om å sende deg en rapport om forurensninger og giftstoffer i vannet. Det er nå lov for selskapet å gjøre dette tilgjengelig for deg. Se etter arsen. Alt under 10 deler per milliard (ppb) er trygg. The National Resources Defense Council gir også et diagram for de 25 landene som rapporterte arsen data over en 18-års periode (se Ressurser). Slå opp byen din.

2 Installer et filter på drikkevann som er sertifisert av NSF. NSF er en non-profit, ikke-statlig selskap som sertifiserer mat og produkter for sikkerhet. Vedlikeholde og skifte filteret som anvist av produsenten. En gammel filter vil bare konsentrere giftstoffer i ett område, og kan faktisk gjøre problemet verre.

3 Finn ut kilden til arsen hvis det er en uvanlig høy mengde av den i vann. Se på Old Town kart for å se hvor gamle gruver, dumper og avgangsmasser ble plassert og se i byen poster for å se om arsen-baserte plantevernmidler ble brukt i ditt område. Disse gamle, nedgravde kilder samt nåværende industrikilder som kan være årsaken til forurensningen. Rally andre borgere, ring embetsmenn og få problemet løst.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com