Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

October 18
Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

Ifølge American Academy of Child og ungdomspsykiatri - AACAP, American Psychological Association - APA og Media Awareness Network - MAN, omfattende visning av TV-vold av barn fører til økt aggressivitet. Mens forskere er enige om at det er en sammenheng mellom å se på vold og handle aggressivt, er det uenighet om hvorfor finnes denne sammenhengen, og hvor sterk sammenhengen er.

Forskning

Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

Forskning på medievold og dens effekt på barn er ikke noe nytt. For så lenge TV har eksistert, har forskere studert hvordan det påvirker betrakte. I 1956 barn i en studie som har sett en voldelig episode av "Woody Woodpecker" var mer sannsynlig å treffe andre barn og bryte leker enn barn som har sett en voldelig tegneserie. I 1960 studier viste at barn som har sett voldelige TV hjemme oppførte seg mer aggressivt på skolen. En 1963 studie viste at barn som så aggressiv atferd i det virkelige liv var like sannsynlig å opptre aggressivt som de som så den samme hendelsen på TV. Begge gruppene var mer sannsynlig å få aggressiv når frustrert enn en gruppe som så ingenting. En 2003 Kaiser Family Foundation studie fant at 47 prosent av foreldre med barn mellom 2 og 4 rapporterte at deres barn har etterlignet aggressiv atferd sett på TV.

En varig inntrykk

Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

Ifølge MAN, deltagerne som hadde sett voldelige TV-programmer som 8-åringer var mer sannsynlig, som voksne, til å begå alvorlige forbrytelser, bruke vold for å disiplinere sine barn og behandle ektefeller aggressivt. I 2002, professor Jeffrey Johnson ved Columbia University rapporterte at barn som har sett mer enn en time av TV hver dag da de var tenåringer var 60 prosent større sannsynlighet for å være involvert i angrep og kamper som voksne. En studie fra 2003 ledet av LR Huesmann og publisert i utviklingspsykologi viser at tidlig barndom eksponering for TV vold spår aggressiv atferd i voksen alder. I denne studien barneåtter av en 1977 studie av medievold ble gjen intervjuet som voksne. Resultatene viste at voksne som ble utsatt for TV vold som barn var mer sannsynlig å engasjere seg i verbal aggresjon, alvorlig fysisk aggresjon og med kriminelle handlinger. Kritikere har imidlertid hevde at disse studiene er for små og begrenset i omfang for å bevise en sammenheng mellom barndom TV-titting og voksenlivet aggresjon.

Etterligning

Den AACAP rapporterer at barna er mer sannsynlig å imitere det de ser på TV når vold er veldig realistisk, ofte gjentatt eller ustraffet. Ifølge MAN, barn utvikler "kognitive script" som styrer sin egen atferd ved å imitere handlingene til folk de ser, uansett om folk er ekte eller på TV. Dette gjelder spesielt for karakterene de ser på som "helter" i media.

Problemløsning

Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

Som barna se voldelige viser, lærer de å internal skript som bruker vold som en egnet metode for problemløsning. MAN melder at medievold begrunner folks naturlige aggressive tanker og følelser, noe som gjør barna tror at det er greit å slå ut på andre hvis du er sint, sjalu eller skade, fordi de ser sine favorittfigurer gjør det på TV hele tiden. Siden voldelig atferd ofte får ingen konsekvenser for TV-tegn, kan barna bli ledet til å opptre aggressivt uten forståelse eller vurderer den virkelige verden konsekvenser.

Opposing synspunkter

Noen eksperter, ifølge MAN, rapportere at vitenskapelige bevis ikke viser at det å se vold gjør folk mer voldelige. Forskere er uenige om eksistensen av en forbindelse mellom TV og virkelige verden vold samt hvordan man påvirker andre. Økt TV-tid kan være en indikasjon på andre miljø eller psykologiske faktorer i et barns liv som fører til aggressiv atferd. Kritikere hevder at eksponering for virkelige verden vold, familie holdninger til vold og sosial klasse er sterkere predikator for aggressiv atferd enn mengden av eksponering for TV brutalitet.

Forebygging

Barn & # 039; s Eksponering for TV Vold & amp; aggressive Behavior

Ifølge AACAP, kan foreldre beskytte barna fra overdreven TV vold. Først bør foreldrene ta hensyn til hvilke programmer deres barn er innstilt på og noen ganger se dem sammen. Når du ser en voldelig handling på TV med barnet ditt, forklarer at vold i det virkelige liv forårsaker smerte, skader og død, og snakke om andre måter som tegn kunne ha løst sine problemer. Viktigst, sette grenser for hvor mye tid barna bruker foran TV-en og forby programmer og filmer som er kjent for å være voldelig, spesielt for yngre barn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com