Hvordan få store Arms Fast hjemme

March 11

Hvordan få store Arms Fast hjemme


Du kan enkelt bygge opp armmusklene i personvernet til hjemmet ditt. Hvis du opprettholder en treningsøkt rutine, vil du være i stand til å utvikle dine armer hjemme like fort som du ville gjort i et treningsstudio. Arbeide armmusklene hjelper deg å oppnå daglige oppgaver som å løfte store gjenstander eller overføre noe som er en tung fra ett sted til et annet.

Bruksanvisning

1 Øvelse armene ved å fylle chin-ups. Chin-ups utføres ved å løfte deg selv og med din egen kroppsvekt som motstand. Du plasserer hendene på chin-up bar og løft haken opp over tverrliggeren, mens du holder kroppen rett og stødig. Start med så mange chin-ups som du kan godt fullføre og øke antall chin-ups over tid.

2 Øvelse armene ved å gjøre en rekke push-ups. Start med det grunnleggende militær push up. Deretter prøve å plassere armene bredere fra hverandre som du gjør en push-up, og deretter plassere armene tett sammen og gjør push-up. Hold kroppen rett som du utfører push-up og tillater ikke en del av kroppen din for å komme i forkant av en annen del av kroppen din.

3 Trening med vektstenger. Bruk så tung en vekt som du er komfortabel med og utføre armhevinger, triceps krøller og sommerfugl krøller.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com