Hva er forskjellen mellom Baking Flour & amp; Vanlig mel?

April 19
Hva er forskjellen mellom Baking Flour & amp; Vanlig mel?

Velge en mel for din favoritt oppskrift kan være forvirrende. Ulike typer baking mel, for eksempel kake mel, bakverk mel, brød mel og selv stigende mel, som hver har forskjellige kvaliteter som kan variere ytelsen på kjøkkenet. Protein og gluten innhold, lagt agenter og forskjeller i behandlingen av alle bidra til å avgjøre hvilke mel er nødvendig for å oppnå suksess i din baking.

Identifikasjon

Mel er sammensatt av karbohydrater, protein og fett. Proteininnholdet i mel, som betyr mest for bakere, er delt inn i to typer - harde og myke - og kan variere i mengde fra 5 til 15 prosent. Hard hvete er høyere i protein og gluteninnhold, noe som gjør det til en sterkere mel og best for gjær-steget produkter. Mindre protein betyr en mykere mel, noe som resulterer i flere anbuds varer, blant annet pai skorper, kjeks, kaker og kjeks.

Vanlig mel

Vanlig eller hvetemel, er det beste all-round valg for baking. Den har en gjennomsnittlig proteininnhold på mellom 8 og 11 prosent, å være en blanding av hard og myk hvete. Tilgjengelig som bleket eller ubleket, er hvetemel en allsidig ingrediens for de fleste produkter. Ubleket mel, som er bleket naturlig, er best egnet for gjær brød, bakverk, popovers og Yorkshire puddinger. Bleket mel, som er kjemisk behandlet, er best for pai skorper, brød og rask brød, kjeks og pannekaker. Brød laget med hvetemel kan være flatere og mykere enn de som er laget med brød mel men forskjellene er bare liten.

baking Mel

Hva er forskjellen mellom Baking Flour & amp; Vanlig mel?

Cake mel har lavest proteininnhold på baking mel - 8 til 10 prosent. Cake mel er fin-strukturert med et høyt stivelsesinnhold og benytter en unik bleking prosess for å øke melet evne til å absorbere vann og sukker, noe som bidrar til bakt varer holde deres opphav og være mindre sannsynlighet for å kollapse. Cake mel er best egnet for kaker, rask brød, kjeks og muffins. Kaker med kake mel er mer øm og delikat som de gjorde med hvetemel.

Brød mel er et hvitt mel, noen ganger betinget med askorbinsyre for å øke volumet og produsere bedre strukturert brød. Brød mel har en høyere protein og gluteninnhold enn vanlig mel, fra 12 til 14 prosent, noe som gjør det best for gjærprodukter.

Selv stigende mel er en lav protein mel tilsatt bakepulver og salt. Det er en myk mel best brukt for kjeks, kaker og rask brød, men aldri for gjær brød. Du kan erstatte hvetemel for selv stigende mel ved å legge til en ½ ts. bakepulver og ½ ts. salt per kopp.

Bakverk mel er et mykt hvetemel med et proteininnhold på 9 til 10 prosent. Det er et godt valg for å lage kjeks, kaker og pai skorper for en øm men smuldrete kringle. Ikke bruk denne mel for gjær brød. Man kan erstatte kringle mel ved hjelp av en to til en-forhold med vanlig mel til kake mel eller ved å kombinere en del maisstivelse i to deler hvetemel.

lagring Flour

Mel har begrenset holdbarhet og må oppbevares tildekket på et kjølig og tørt sted for ikke mer enn seks måneder. Etter denne tidsperioden, kan oljer i melet oksidere og gå harsk. Frysing mel i to dager før den lagres vil avskrekke biller som allerede er tilstede i melet og hindre insekter egg fra klekking. Eller sagt på en laurbærblad i melet for å hjelpe frastøte insekter. Pakket i en lufttett, fukttett beholder, kan mel lagres i flere år i fryseren ved 0 grader F.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com