Hudpleie for bikinilinjen

August 9
Hudpleie for bikinilinjen

Huden rundt bikinilinjen er noen av de mest følsomme på kroppen din. Området anses som en del av vuvlar region, eller eksterne kvinnelige organer, av det amerikanske National Library of Medicine, kan noen hudpleie praksis irritere sensitiv hud og gjør det føles humpete, kløende eller betent. Når du fjerner hår, går den rette metoden langt i å holde bikinilinjen jevn og sunn. Bruk de riktige produktene og teknikkene når du vasker for å sikre en generell sunn bikinilinjen.

Trinn 1

Rens i dusjen med en mild såpe, foreslår University of Illinois McKinley Health Center. Sterke såper med parfyme og fargestoffer bør aldri brukes rundt bikinilinjen. I stedet se etter såper som er laget spesielt for sensitiv hud. Du bør også unngå ting som duftende badeskum, bad perler, parfymer, skylling produkter og duftende feminine-hygieneprodukter, som alle kan gi irritasjon og infeksjon.

trinn 2

Exfoliate ukentlig med en loofah og såpe, spesielt hvis du har en tendens til å fjerne hår langs bikinilinjen. Exfoliating bidrar til å redusere døde hudceller som finnes på overflaten av bikinilinjen og kan bidra til å redusere inngrodde hår. Peeling av bikinilinjen garanterer ikke spesielle kremer eller skrubber - en vaskeklut eller loofah er slitende nok. Når du utfører daglig vask, bare bruke hendene, som er mye mildere.

trinn 3

Velg din primære metoden for hårfjerning basert på din hudtype og tidligere erfaringer med hår-fjerning metoder. Hvis du har irritabel hud som er utsatt for inngrodde hår, er barbering ikke ideelt. Den kutter hår på overflaten, som fører til stubbene og feil voksende mønstre. Voksing kan være smertefullt, men gir glatte og holdbare resultater. Hårfjerning er best for sensitiv hud, så lenge de er spot-testes før bruk. Til slutt, må du snakke med hudlege om laser hårfjerning for en mer permanent løsning.

Trinn 4

Unngå inngrodde hår, som er spesielt utbredt langs bikinilinjen. En inngrodde hår er en som vokser feil eller krøller tilbake og punkterer huden. En inngrodde hår er betent i utseende og ofte har en sløyfe av hår på toppen av brak. Du kan unngå inngrodde hår langs bikinilinjen ved eksfolierende, alltid bruke en ny barberhøvel og barbering i retning av hår vekst, og ved å velge hygieniske salonger og spa hvis du har din voksing gjort profesjonelt.

Trinn 5

Snakk med legen din hvis du oppdager merkelige vekster eller følsomhet langs bikinilinjen. Det kan være en seksuelt overførbar sykdom som genital warts, eller du kan være lider av et utslett eller allergisk reaksjon på en av skjønnhetsprodukter. Legen din kan foreslå trygge alternativer for sensitive bikinilinjen.

Du trenger

  • Såpe
  • loofah
  • Voks
  • Barberhøvel
  • barberskum
  • hårfjerningskrem
  • Håndkle

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com