Post LCD & Pacemaker skulder øvelser

July 6

Selv om pacemakere og LCD-skjermer (interne defibrillatorer) kan bidra til å redde livet etter hjerteproblemer slik som hjerteinfarkt, er det ikke å si at disse enhetene er ikke uten konsekvenser. Ifølge en studie publisert i oktober 1999 utgaven av Journal of Intervensjons Cardiac Elektro kan implantasjon av pacemakere og andre LCD-enheter føre til utvikling av en "frossen skulder", en avstivning av ledd som krever manuell terapi - som trening -- å behandle.

Strekker seg til foran og bak

Utfør vanlige skulder-stretching øvelser for å lindre symptomene på en frossen skulder, gir noen lindring fra bivirkninger av pacemakeren implantatet. Ifølge informasjon fra University of Washington Sports Medicine School, tar sikte på å utføre skulder strekke minst en gang per dag, og igjen hvis du føler felles begynne å stramme opp uventet.

Den mest grunnleggende trening er overhead strekningen. Mens du står eller sitter i en komfortabel posisjon, lås hendene sammen foran kroppen din, holde albuene låst. Initiere bevegelsen ved å bringe armene opp i en bue over hodet, stopper når du føler noe mer enn mild ubehag. Hold i toppen posisjon i 10 til 15 sekunder, gjenta øvelsen to til tre ganger for å nå ditt fulle omfanget av bevegelse. Etter å ha utført skulder strekker til forsiden av kroppen din, gjenta øvelsen med hendene foldet bak kroppen (oppdra dem oppover mot taket) til å strekke skuldrene fra en annen vinkel.

lateral Stretching

Utfør sideveis (cross-body) som strekker seg til å arbeide felles gjennom en annen vinkel, noe som ytterligere forbedrer symptomene på frossen skulder. Ta den berørte arm og hold den over brystet, "låse" det på plass ved hjelp av den andre armen til cup den rundt albuen, trekke armen nærmere kroppen din og fremheve strekningen. Hold her i 10 til 15 sekunder, gjenta to eller tre ganger (og med begge armene for å holde fleksibilitet selv).

Etter endt cross-body stretch, strekke armen lateralt på utsiden ved hjelp av en vegg for støtte. Stå med ansiktet mot veggen, holder armene ut til hver side i skulderhøyde. Trykk brystet og armene mot veggen, og slå overkroppen sakte bort fra den skadde armen mens du holder armen holdt tett mot veggen. Du skal føle en sterk strekk i skulderen og brystet. Hold her i 10 til 15 sekunder, gjenta to eller tre ganger for å fullføre frossen skulder trening.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com