Bodybuilding for Slow Gainers

January 3
Bodybuilding for Slow Gainers

Slow gainers er de som har problemer med å sette på muskler og styrke ved hjelp av typiske bodybuilding programmer. De har som regel ectomorphic kroppstyper - tynt bygget - og føler seg som om de ikke kan legge på seg uansett hvor mye de spiser og heis, som kan være frustrerende. Men med riktig trening tilnærming, kosthold, utvinningsmetoder og tålmodighet, sakte gainer kan fortsatt bygge en imponerende sterk og muskuløs kroppsbygning.

Train Smart

For den typiske treg gainer, mer er ikke bedre. I stedet for å kontinuerlig legge volum til treningen din, kan svaret være å gjøre mindre. Trene sjeldnere - tre til fire dager per uke - og holde treningsøktene korte og intense. Fokus på velprøvde masse byggherrer som knebøy, markløft, benkpress og rader som gir mest vekt som skal brukes og forårsake størst anabole hormonproduksjon. Arbeide for å bli sterkere i disse øvelsene bruker lavere reps - 07:57 rekkevidde - og det vil være vanskelig å ikke legge på kroppsvekt. Isolation øvelser som triceps pushdowns og krøller bleke i forhold til vektet dips og vekt rader for bulking opp, og bør bare brukes en gang en betydelig mengde muskler og styrke er lagt til.

Spis til Gain

Forbruker nok kalorier til å bygge muskler er trolig den vanskeligste - og mest kritiske - en del av den langsomme gainer trening. Selv om en høyt proteininntak er nødvendig for å bygge muskler, inges ekstra karbohydrater til drivstoff treningsøkter og reservedeler muskel katabolisme er mye mer avgjørende for treg gainer. Også, forbruker en proteindrikk som inneholder enkle karbohydrater og kreatin etter trening - når insulinnivået er høyt - vil anspore en høyere grad av proteinsyntesen samt redusere protein degradering. Spis tre til fire store måltider om dagen med hele matvarer som egg, biff, melk og karbohydrater som pasta og ris. I tillegg protein drikker som inneholder frukt, melk, peanøttsmør og havregryn bør legges mellom måltidene.

Recovery er nøkkelen

På grunn av de utrolig høye stoffskifte av langsomme gainers, noen fysisk krevende aktivitet utført på off dager vil avta muskelbyggende fremgang. Intens kardio bør holdes på et minimum, og løfteren må dra nytte av alle mulige utvinningsmetode som han kan. En av de viktige ennå underrated utvinningsmetoder er å få nok søvn. Søvn er når musklene gjenopprette og vokse, og uten å få nok - minst sju timer per natt - du vil aldri oppfylle din genetiske potensial i gymsalen. Nattetid kosttilskudd som ZMA (sink magnesium aspertate) som induserer dyp søvn og hjelp i naturlig testosteron produksjonen er verdifulle utvinning verktøy, samt massasje dype vev, naps og meditasjon når det er mulig.

Vær tålmodig

Selv om det tar betydelig innsats for treg gainers for å legge til størrelse, utnytte riktig trening tilnærming, kan kosthold og utvinning teknikker gjør kampen mye lettere. Løfte tungt, spise og sove nok, og dra nytte av alle mulige utvinningsmetoden er avgjørende for å sette på kvalitet muskelmasse og styrke. Akkurat som endomorph må endre alle aspekter av sin livsstil for å gå ned i vekt, må ectomorph gjøre det samme for å få. Dens en livslang reise, så vær tålmodig og nyte turen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com