Hva er Metronidazole Gel brukes til?

November 11

Metronidazol er et antibiotikum og er den generisk for flagyl. Metronidazol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle bakterielle og / eller parasittiske infeksjoner i luftveiene, hud og mage.

bakterielle infeksjoner

Metronidazol brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av anaerobe bakterier som ikke krever oksygen for å overleve. Disse infeksjoner forekommer i blod, knokler, ledd, sentralnervesystemet og hjerte.

parasittinfeksjoner

Trichomoniasis, en seksuelt overførbar sykdom, er den vanligste parasittisk infeksjon behandlet med metronidazol. Andre parasittinfeksjoner behandles med metronidazol inkluderer giardiasis, små-tarm infeksjon; amebic leveren abscess; og amebic dysenteri, en infeksjon i tykktarmen.

Luftveier

Metronidazole er foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner å inkludere lungebetennelse, lunge abscess og empyem. Empyem oppstår når pus samler seg i pleurahulen, mellom lungene og innsiden brystveggen.

Mage

Metronidazole brukes til å behandle bakterier kalles Heliocobacter pylori, som forårsaker sår i magesekken eller tarmen. Det er også foreskrevet for å behandle betennelse i tykktarmen forårsaket av bakterien Clostridium difficile.

Hud

En aktuell form av metronidazol er tilgjengelig for å behandle hudsykdommer å inkludere akne og rosacea. Bakteriell vaginose er også behandlet ved hjelp av en bestemt metronidazol vaginal gel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com