Hvordan Dechiffrere Body Mass Index Tall

March 21

Hvordan Dechiffrere Body Mass Index Tall


En persons kroppsmasseindeks, eller BMI er et tall som er bestemt ved å ta vekten din og dele det med høyden din kvadrat og multiplisere dette tallet med 703. Formelen ser slik ut: BMI = 703 x [vekt / høyde (høyde) ]. Høyde er i inches og vekt i pounds. The body mass index er et tall som angir hvor fett kroppen din er. Det er i stor grad brukes som en indikator av idrettsutøvere og folk som prøver å gå ned i vekt.

Bruksanvisning

1 Tenk deg selv undervektig hvis kroppen din mass index er under 18,5 for voksne over 20 år gammel. Tenk deg selv på en normal kroppsvekt hvis kroppen din mass index er mellom 18,5 og 24,9.

2 Se kroppen din som overvekt hvis body mass index er mellom 25 og 29.9. Vis din kropp som overvektige hvis body mass index er mer enn 30.

3 Bruk body mass index som en indikator på nivået av fett på kroppen din. Forstå at kvinner har en tendens til å ha mer kroppsfett enn menn gjør, og eldre mennesker ofte har mer kroppsfett enn yngre mennesker.

4 Tenk at kroppsmasseindeks ikke tar hensyn til muskelmasse. Idrettsutøvere som trener hardt kan ha en høy BMI på grunn av sin høye nivå av muscularity, slik at deres BMI er ikke en indikator på fett, men en indikator på deres vekt og høyde-forhold.

5 tyde body mass index tall ved å forstå at det er en billig måte å se på ditt nivå av fysisk form. Dyrere måter å bestemme nivået av fett på kroppen din finnes. En av de viktigste måtene er en test der du kaste hele kroppen i vannet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com