Dermatologiske behandlinger for Komedoner fjerning

May 22

Dermatologiske behandlinger for Komedoner fjerning


Alle over 13 dreadlocks tanken på en blackhead. Og selvfølgelig, noen kjemper akne vet at det er best å stoppe hudormer før de har sjansen til fester og bli whiteheads.

Blackheads - eller komedoner - dannes når porene tette med for mye sebum, eller hud olje. Den sebum eksponert for luft blir svart og derav begrepet hudormer. Ofte døde hudceller føre til at pore å tette, men inngrodde hår, overproduksjon av talg og skitt kan være ansvarlig.

Heldigvis komedoner er ikke komplisert, og du og din hudlege har effektive behandlingstilbud.

comedone avsug

Din hudlege har et enkelt verktøy utviklet for å fjerne hudormer. En comedone vifte verktøy er et langt håndtak med en liten spesialformet metall løkke i den ene enden, og en lansett på den andre. Etter å la en varm vaskeklut fukte og slappe huden din, kan hudlege bruke sløyfe rundt det berørte pore, trykk ned og innholdet i Komedoner bør slippe.

Comedone extractors er best brukt av hudleger, men er også tilgjengelig for hjemmebruk. Rådfør deg med lege før du foretar utpakking hjemme fordi hvis inngrepet er gjort feil vil du risikere infeksjon eller irritasjon.

Over disk behandlinger

Blackheads er den mest mild form for akne og sjelden kaller for tungt artilleri. I mange tilfeller, hvis hudormer er omfanget av din akne problemer, kan legen anbefale en over-the-counter behandling. De aktive ingredienser for å se etter er benzoylperoksyd, svovel, resorcinol, salicylsyre eller melkesyre. Disse produktene kommer som fuktede pads eller lotion.

Reseptbelagte aktuelle behandlinger

Hvis Komedoner problemet vedvarer, kan legen din slå til reseptbelagte behandlinger. Vitamin "A" basert lotions akselerere hudens cellefornyelsen og hindre blokkering av hårsekkene på deres rot. Slike medikamenter inkluderer tretinoin stemplet som Avita, Retin-A, og Renova; adapalene stemplet som Differin; og tazarotene merket tazorac og Avage.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com