Hva gjør en Mild herpes utbrudd se ut?

May 10

Herpes kan oppstå på kjønnsorganene eller på leppene. Infeksjonen spres ved hud-til-hudkontakt, slik som seksuell aktivitet i tilfellet av genital herpes og kyssing i tilfellet med oral herpes. Flertallet av mennesker med herpes opplever milde symptomer.

symptomer

Selv klassiske herpes symptomer involvere blemmer som bryter åpen og forårsake smerte, kan milde tilfeller se ut som et insektbitt, utslett, sår hud eller en liten slitasje. Ofte symptomene gå ubemerket hen.

Lokasjon

Oral herpes vises på eller rundt leppene, og genital herpes dukker opp hvor som helst i bekkenområdet, for eksempel på penis, vulva, anus, lår og rumpe.

Tidsramme

Herpes symptomer har en tendens til å løse i 2 til 12 dager.

Helbredelse

Både klassiske herpes lesjoner og mildere manifestasjoner helbrede uten arrdannelse.

Behandling

Antivirale medisiner kan redusere alvorlighetsgraden og varigheten av utbrudd og, dersom det tas hver dag, redusere deres frekvens. De mest vanlige legemidler foreskrevet for herpes er acyclovir, Valacyclovir og famciclovir.

advarsler

Herpes kan være smittsom selv når ingen lesjoner er tilstede på huden. Viruset kan kaste på det som er kjent som den prodromal periode, når huden kribler i dagene før et utbrudd av sår. I tillegg er noen mennesker opplever asymptomatiske Shedding, hvor viruset er på huden, men ingen lesjoner form.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com