Hva skjer på første jordmor avtale?

March 24

Hva skjer på første jordmor avtale?


Jordmødre er et alternativ til fødselsleger til kvinner som forventer noen komplikasjoner fra sin graviditet, fødsel og forløsning. De er en spesielt kjærkomment alternativ for førstegangsfødende kvinner som jordmødre tilbringe mer tid med en mor å være på hvert besøk, og gi en kvinne flere alternativer. Det første besøket med en jordmor er viktig fordi det er en sjanse for jordmor og mor til å bli kjent med hverandre og snakke om hvordan forholdet vil fungere.

introduksjoner

De konsesjonskrav for jordmødre varierer med hver stat. Den første avtale med en jordmor innebærer en forklaring på hva jordmor er lov til å gjøre og hva hun ikke kan gjøre. Hun vil forklare om det er leger tilsyn omsorg gitt eller når hun blir nødt til å henvise mor andre steder for ytterligere tester som en ultralyd. En jordmor vil også bruke det første besøket til å forklare hennes personlige filosofi, spør moren hva hennes forventninger er og gi en oppsummering av hvilke tjenester vil bli gitt.

Født Plan Diskusjon

En fordel å bruke en jordmor er at en mor har mer innspill på hvordan fødselen vil fortsette. Noen mødre ønsker en levering uten smertestillende, mens andre kan ha alternative former for smertelindring. Noen mødre kan være lurt å ha en vann fødsel eller være i stand til å spille inn hele fødselen. Noen mødre kan være lurt å ha et hjem levering eller føde i en birthing center snarere enn et sykehus. Den første jordmor avtale er en tid for å diskutere hvilke valg moren ønsker å vurdere for graviditet.

fysikalsk undersøkelse

Den første jordmor avtale vil inneholde en fysisk eksamen for å vurdere en mors helse og bestemme hvordan svangerskapet går så langt. Jordmor vil veie moren, ta henne blodtrykk, sjekk for barnets hjerteslag og muligens måle fundus høyde, avhengig av hvor langt svangerskapet er. Hun skal sjekke morens anklene for hevelse. Hun kan også palpere buken for å se etter barnets posisjon, igjen avhengig av hvor langt svangerskapet er. Hun vil også ta en helse historie og snakke om ernæringsmessige behov.

Tester og Labwork

Mens jordmødre har en tendens til å være mindre invasiv i sine prosedyrer enn fødselsleger, er det fortsatt noen tester og labwork som må gjøres. De fleste jordmødre vil bestille blod arbeid for å teste HCG nivåer, skjerm for anemi eller toksoplasmose, bestemme blodtype og test for seksuelt overførbare sykdommer. De blodprøver vil måle hemoglobinverdier, blodsukker, jernnivåer og Rh faktorer. Noen jordmødre kan også tilby å bestille blod arbeid å screene for genetiske sykdommer. En jordmor vil også gjennomføre urinprøver ved første og alle påfølgende avtale. Urinprøven ser for diabetes risiko, blære eller nyre infeksjoner, svangerskapsforgiftning og dehydrering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com