Hvordan å strekke ryggraden for å øke høyden

June 30
Hvordan å strekke ryggraden for å øke høyden

Siden du ikke kan gjøre beina blir lengre med trening, din beste løpet av handlingen for å stå høyere er å styrke din holdning muskler og å øke fleksibiliteten i ryggraden. Elongating ryggraden med tøyningsøvelser vil tillate deg å stå uhindret av spente og stramme muskler. På denne måten kan du når maksimal høyde. Du vil ikke være i stand til å virkelig vokse høyere, men du kan se høyere uten å ty til smertefull operasjon, som er den eneste måten å faktisk gjøre beina lengre.

Intens Side Stretch

Trinn 1

Stå med føttene sammen for å forberede seg til den intense side strekningen positur, også kjent som sakse. Pust ut og steg venstre fot ca 3 til 4 1/2 fot fremover, avhengig av høyden din. Sving høyre fot ut ca 45 til 60 grader, men plasserer din venstre fot til å peke fremover.

trinn 2

Rett begge knærne. Pakk armene bak ryggen med albuene bøyd å fange din motsatte albuene. Trekk skuldrene tilbake også.

trinn 3

Forlenge ryggraden og hengsel fremover i livet. Ta med brystet og haken mot venstre ben. Trykk haken til leggen hvis du kan. Reach armene rett ned på gulvet og gå hendene mot tærne hvis du ønsker det. Hold i 15 til 30 sekunder mens du puster gjennom nesen. Strekk litt mer med hvert utpust å forlenge ryggraden så langt det kan gå uten smerter.

Trinn 4

Stå opp sakte og deretter ta med venstre fot tilbake neste til høyre. Step høyre fot frem omtrent samme avstand som venstre fot tråkket. Pakk armene bak ryggen, trekke på skuldrene og hengsel fremover som du gjorde på venstre side. Hold positur med samme kroppsstilling som du antok før i 15 til 30 sekunder. Gå tilbake til startposisjon.

Utvidet Puppy Pose

Trinn 1

Kom på alle fire på gulvet for å forberede for utvidet valp utgjør, som stretche ryggen og skuldrene. Plasser knærne og hendene på gulvet som de fire bena på et rektangulært bord med armene og lårene vinkelrett på gulvet. Rett knærne med hoftene og hendene med skuldrene.

trinn 2

Krølle tærne under deg. Walk hendene videresende noen inches. Shift hoftene bakover halvveis til føttene mens du krummer korsryggen litt. Hold hendene flatt på gulvet på samme sted, slik at du må strekke på armer, skuldre og rygg for å få hoftene tilbake.

trinn 3

Hvil pannen på gulvet, men holde albuene opp. Bruk en yoga blokk eller brettet teppe å hvile pannen på om dette er mer behagelig. Det skal ikke være noen spenning i nakken. Pust dypt inn og ut gjennom nesen og prøver å ytterligere forlenge ryggraden ved å skyve ned i håndflatene og tilbake med hoftene.

Trinn 4

Hold denne posisjonen i 30 til 60 sekunder. Slipp positur ved å løfte armene og sitter på hælene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com