Hjertesykdom forårsaket av kalsiummangel

October 15

Hjertesykdom forårsaket av kalsiummangel


Hjertesykdom dekker et bredt spekter av sykdommer som påvirker ditt hjerte, av sykdommer i blodårene til hjerterytmen problemer til hjertefeil. Det finnes bevis på at kalsiummangel kan bidra til hjertesykdom.

Risikofaktorer

Arvelige, aldring og medfødte hjerteproblemer kan disponere deg til hjertesykdom. Andre risikofaktorer er røyking, overvekt, høyt blodtrykk, høyt kolesterolnivå, stress og har en stillesittende livsstil. The University of Maryland Medical Center anbefaler å styre disse risikofaktorene for å forebygge hjertesykdom.

kalsium Fordeler

Kalsium er et viktig næringsstoff ansvarlig for å opprettholde sterke bein og tenner. Det er også viktig for normal muskel- og nervefunksjoner og for blodpropp.

Kalsium og hjertesykdom

Kalsium kan redusere total kolesterol og dårlig (LDL) kolesterol, ifølge American Heart Association. Det følger at kalsiummangel korrelerer med høyere nivåer av kolesterol, en viktig risikofaktor for hjertesykdom.

Kalsium og høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk kan bidra til hjertesykdommer og høyt kalsiuminntak kan senke blodtrykket, ifølge en rapport i American Journal of Epidemiology.

kalsium Kilder

Matvarer som yoghurt, ost, tofu, laks, grønnkål, spinat, brokkoli, røde kidneybønner, mandler og sesamfrø er rike på kalsium. Kalsium forsterkede matvarer som korn, melk og juice og kalsiumtilskudd er gode kalsium alternativer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com