Tips for å forebygge diabetes

May 18

I mange tilfeller type 2 diabetes kan forebygges ved å gjøre sunne livsstilsvalg. De som har nære familiemedlemmer med type 2-diabetes eller er overvektige har høyere risiko for type 2 diabetes. Ifølge American Diabetes Association, de personer som aktivt gjør en innsats for å forebygge diabetes kan redusere risikoen for å utvikle type 2-diabetes med 58 prosent.

Spis et sunt, velbalansert kosthold

Hvis du ønsker å forebygge diabetes, bør du spise en diett som er høy i fiber for å kontrollere blodsukkernivået. Fiber finnes i hele korn, frukt og grønnsaker. Ifølge Mayo Clinic, helkorn spille en rolle i å opprettholde normale blodsukkernivået. Hele korn matvarer kan inneholde pasta, brød og korn. I tillegg bør kostholdet inneholde magert kjøtt, fisk og ikke-fete meieriprodukter. Spise et sunt kosthold vil bidra til å fremme vekttap, som er assosiert med en redusert risiko for å utvikle type 2 diabetes.

Trene regelmessig

Trening er viktig for å forebygge diabetes, fordi det bidrar til å senke blodsukkernivået og hjelper også kroppen til å bruke sin naturlige insulin mer effektivt. The Mayo Clinic anbefaler at trening bestå av både aerobic trening og styrke øvelser.

Rådfør deg med en lege

Du bør oppsøke lege om dine bekymringer om å utvikle type 2 diabetes. En lege kan hjelpe deg å tenke ut en sunn mat og mosjon plan. Dessuten kan medisinske tester brukes til å overvåke blodsukkernivået.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com