Hvordan behandle Ringorm hos barn

May 16

Ringorm er en soppinfeksjon som er smittsomt, ligner på sopp som forårsaker fotsopp. Infeksjonen vises i en ring eller rund form, derav navnet "ringorm." Det har ingenting å gjøre med en orm. Infeksjonen kan klø og er ofte sett på barn. Ringene kan være sprø, imidlertid, er det på innsiden av ringen som regel glatte. Ringer kan vises på lår, mage, armer, rygg og selv i hodebunnen.

Bruksanvisning

1 Gjør en avtale med legen å avgjøre om ringorm kan behandles med en over disk anti-sopp krem. Barn kan være følsomme for visse kremer. Pass på å bare bruke en liten mengde først å være sikker på at det ikke er noen hudirritasjoner fra å bruke kremen.

2 Spør legen om behandling av ringorm med en oral medisin. Ringorm funnet i hodebunnen kan være vanskeligere å behandle enn den ringorm funnet på overkroppen. En medisinert sjampo kan være foreskrevet for ringorm funnet på hodebunnen. Også be legen din om å ta vitamintilskudd for å styrke immunforsvaret. Chewable vitamin C og multivitaminer er tilgjengelig for barn.

3 Sjekk resten av familien for ringorm. Infeksjonen kan være smittsom. Inspiser søsken, foreldre og kjæledyr for ringorm. Behandle hver en riktig måte for infeksjon hvis det blir funnet. Det kan være vanskelig å oppdage ringorm på kjæledyr. Gjør en avtale med kjæledyret veterinær for å finne ut om det har ringorm.

4 Vask sengetøy, klær, håndklær og vaskekluter i varmt vann. Steriliser kammer og børster. Bruk blekemiddel hvis det er mulig. Det er viktig at kammer, børster, hår barrettes og klipp ikke er delt, spesielt under en ringorm infeksjon.

5 Snakk med legen om sjamponering med produkter som inneholder selen sulfide. Sjamponering håret med denne type produkt kan bidra til å forhindre hodebunnen ringorm sprer seg til andre områder. Legen kan anbefale å vaske ofte med en spesiell sjampo.

6 Avstå fra vasking og skrubbing det infiserte området. Huden kan bryte og infeksjonen kan bli verre eller spre seg til andre deler av kroppen. Løstsittende klær på områder der ringorm er til stede, som tett montert plagg kan forårsake irritasjon.

7 Informere barnehager, barnepiker og skolen tjenestemenn hvis barn har ringorm. Ringorm er smittsom, spesielt hos barn. Vask alle håndklær og sengetøy delte blant barna. Steril leker håndteres mellom flere barn. Gjør helsesøster klar over ringorm infeksjon i tilfelle hun ønsker å ta ekstra forholdsregler for å hindre spredning.

Hint

  • Be barna å vaske hendene etter å ha spilt ute i skitt, hvor ringorm sopp kan bli funnet.
  • Barn, diabetikere og de som har lav immunforsvar er mer utsatt for å utvikle infeksjoner som ringorm.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com