Naturlige alternativer til Sacropoplexy

September 7

Naturlige alternativer til Sacropoplexy


Mens sacropoplexy kirurgisk legger et finmasket å holde opp vaginal, livmor, blære og endetarms områder sagging i bekkenbunnen av kroppen, kan prosedyren manifestere ubehagelige bivirkninger. Naturlige alternativer til kirurgi er tilgjengelig, spesielt i de første stadiene av sagging, eller prolaps, og for milde symptomer. Fire naturlige alternativer som kan bidra til å forhindre prolaps og styrke bekkenbunnen er Kegel øvelser, yoga, akupunktur og en sunn diett regime.

Kegel øvelser

Kegel bekkenbunnstrening kan betydelig styrke bindevev og muskellagene som holder opp organene i nedre torso. Øvelsene kan gjennomføres når som helst på dagen og uten at noen vet. Det betyr at du kan trene mens du venter i kø på en matbutikk eller plukke opp barna på skolen. Gjør øvelsene konsekvent hver dag Garners de beste resultatene.

yoga

Yoga tilbyr muligheten til å bli mer bevisst på hvordan du puster og forholder seg til kroppen din. Lære hvordan man forholder seg til buktrykket er en nøkkel til å forbedre bekkenbunnen integritet. Yoga har flere stillinger for å forbedre bekkenbunnen styrke, som støttes head og støttes skulder stå.

Akupunktur

I kinesisk medisin, er orgel prolaps diagnostisert som en "synkende Qi" tilstand og behandlet med urter og akupunktur. Behandlingene bidra til å styrke, korrigere og løft kroppens Qi. Den mest kjente akupunkturpunkt for behandling av prolaps i kroppen kalles Baihui, poenget med 100 møter. Det er på toppunktet på hodet.

Kosthold

En diett utviklet for å hjelpe kroppen enkelt flytte fordøyd mat gjennom tarmen og ut av kroppen reduserer forstoppelse og behovet for å bære ned eller skyve under en avføring. Et slikt kosthold inneholder mat høy i fiber og rik på enzymer, inkludert spiret nøtter og frø, friske grønnsaker og frukt i tillegg til hele korn og bønner. Unngå bearbeidet mat, raffinert sukker, fet mat og stekt mat, som mangler fiber og treg fordøyelse, er viktig. I tillegg er en av de mest verdifulle måter å støtte kolon helse er å drikke mer vann, som er en renser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com