De beste måtene å ta Nettle

September 14

De beste måtene å ta Nettle


Brennesle er en urt som har vært brukt siden middelalderens Europa. Det har blitt forsket på og bevist effektiv på å lindre symptomer fra forhold som urinveisinfeksjoner, høysnue og prostata problemer. Avgjøre hva som er den beste metoden for å ta nesle avhenger av symptomene. Rådfør deg med lege hvis du er usikker eller følge produktets instruksjoner.

allergi

Ta 300 mg frysetørket nesle to ganger om dagen i kapselform. Ifølge Langone Medical Center, har dette beløpet blitt undersøkt og vist seg å være effektiv ved behandling av sesongmessige allergier som høysnue.

prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) behandles med brennesle i europeiske land, og er spesielt effektiv når det tas med så Palmetto. Ta 3 til 4 gram tørkede blader i kapselform, tre ganger om dagen.

Blør

Bland like deler av brennesle, timian, grapevine og galangal og bruke den lokalt på sår for å stoppe blødningen. Disse urtene arbeide sammen som et effektivt blodproppen.

Urinveisinfeksjoner

Hell 3/4 kopp kokende vann over 4 ts. av tørkede blader og bratt for 4 minutter å lage en te. Drikk 4 kopper om dagen for å bidra til å forbedre urinveisinfeksjon symptomer. Dette virker enda bedre når kombinert med vitamin C og tranebærjuice.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com