Behandling for å vokse høyere

September 20

Randy Newman tekstene til side, det er ingenting galt med å være kort. Men hypofysen dysfunksjon kan føre til at kroppen produserer en begrenset mengde menneskelige veksthormoner i ungdomsårene. Dette er en medisinsk tilstand som hindrer kroppen i å nå sitt naturlige potensial for vekst. Det kan behandles med et kurs av lege-foreskrevet injeksjoner.

vekst~~POS=TRUNC

I hver ende av alle lange bein i menneske barne- og ungdoms kroppen, er det områder av vev kalt epifyseskiver, eller vekstplater. Dette er de voksende deler av vev som gjør at dine bein til å fortsette å vokse. Før slutten av tenårene, disse delene av kroppen er svært sårbare for skader, enda mer enn den nærliggende ligament; konkurranseidrett og fritidsaktiviteter er vanlige årsaker til veksten plate skader. Noen gang i ungdomsårene, disse platene stivne og bli bein. Etter dette punktet, er veksten vesentlig over.

Alt dette er å si at vekst behandlinger vil være ineffektiv for de som er ferdig med puberteten. Men det er medisinske behandlinger som er effektive i puberteten.

Reseptbelagte HGH behandlinger

Hvis du har spørsmål om et barns vekst, bør du oppsøke lege. Legen din bør være i stand til å utføre tester for å se om ditt barns hypofysen fungerer som den skal. Denne kjertelen produserer hormoner som stimulerer kroppen til å vokse. Hvis det er noe problem med hypofysefunksjonen, kan legen forskrive en diett av HGH injeksjoner.

Det er flere viktige ting å merke seg om HGH behandlinger. Først av alt, er HGH en svært delikat, komplekse protein. Det kan ikke utledes fra dyr hjernen eller animalske produkter. Dessuten kan det ikke tas opp gjennom piller eller spray. Ikke fall for disse online feller. HGH er en svært kontrollert substans; følge legens instruksjoner om dosering svært nøye, og aldri gi HGH til noen som det var ikke foreskrevet. Til slutt, hvis pasienten mottar HGH behandlinger spiller konkurranseidrett, ta kontakt med retningslinjene for idrett liga for å sørge for at han eller hun kan fortsette å spille mens du tar HGH.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com