Betydning av Snowflake Obsidian

October 28

Obsidian er et naturlig glass laget da lava kjøler i et hurtig tempo. Obsidian kommer i flere former avhengig av den kjemiske sammensetning. Obsidian som har en rødlig tone har hematitt i den og snøfnugg obsidian inneholder kristobalitt, en type silika. Den har en svart bakgrunn, og når polert små punkter med hvitt med ujevne kanter som ser ut som snøfnugg, vises i forkant. Et annet navn for snøfnugg obsidian er blomst obsidian fordi de hvite flekkene ser ut som blomster. Snowflake obsidian er likestilt med renhet, sannsynligvis på grunn av renheten av snø.

fysisk Healing

Mange alternative healing utøvere finne snøfnugg obsidian nyttig i rense kroppen for mange spørsmål, inkludert utrydde kroppen av bakterielle eller virale infeksjoner. De bruker den til å forbedre sirkulasjonen og andre vaskulære problemer. Iført snøfnugg obsidian smykker antas å redusere tilfeller av muskelsmerter og kramper, og kan bidra til helbredelse av bein i skjelettsystemet. Problemer som gjelder fordøyelse systemet renses ved hjelp av snøfnugg obsidian. Crystal healere plasserer snøfnugg obsidian på den sakrale chakra eller bunnen av ryggraden til å helbrede flere problemer. De lager også en eliksir av soaking obsidian i en væske.

psykiske problemer

Snowflake obsidian renser sinnet holde den rolig selv når blir kaos rundt av seg eller bære den. Det klarner mental forvirring eller bringer om fokus. Tension er ofte løst ved å plassere den på den sakrale chakra eller ved å gni et snøfnugg obsidian bekymring stein mellom tommelen og pekefingeren. Det gjør at selvoppfatning av mønstre oppstår i livet og for tidligere feil å bli realisert, identifisert og renset. De som har et problem plukke feil følgesvenn for seg selv kan se egenskapene for å unngå når plukke noen nye.

Åndelig

Snowflake obsidian renser ånden som resulterer i åndelig balanse ved å avskaffe negative tanker til den enkelte og negativitet som kommer fra andre. Det beskytter brukeren mot negativ påvirkning. Snowflake obsidian er en beskyttende stein, spesielt for kvinner på grunn av skjerming evner. Det beskytter mot fysiske, mentale og psykiske angrep og folk som er sjenert og softhearted nytte av seg det å holde negativitet unna. Når du bruker for å rense negativitet, rense steinen under vann.

Annen

Snowflake obsidian blir ofte brukt til å spå for noe tapt. Spådomskule er en gammel metode for å finne ting. Et eksempel kan være å legge et kart på et bord og holde et stykke snøfnugg obsidian over det dingler fra en kjede eller akkord. Spør hvor en person kan være plassert og steinen vil falle til kartet, eller føler meg veldig tung hvor vedkommende befinner seg. Plassere snøfnugg obsidian under en pute kan bringe om profetiske drømmer. Noen kirurgiske instrumenter er laget av obsidian og indianere brukte den til å lage verktøy og pilspisser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com