Surefire måter å slå av Teen

July 6
Surefire måter å slå av Teen

Fungerende hip kan fornærme din 15-år gammelt barn, men det er ikke på langt nær så skadelig for ditt forhold til henne som om du er inkonsekvent, respektløst eller bare kommuniserer dårlig med henne. Over tid kan disse få henne til å lete etter veiledning andre steder.

inkonsekvens

En natt, gripe deg i din ungdoms om rettene i vasken, og neste kveld, forteller du henne til å la dem sitte slik at du kan se en film sammen. Dette gjør tenåringer forvirret og ergerlig. Tenåringer opplever usikkerhet og mangel på tillit når foreldrene gjør dette feil, ifølge familieterapeut Raymond Corsini, Ph.D, en familieterapeut som sitert på nettsiden, Carter & Evans Marriage and Family Therapy. Sørg for at dine ord og din oppførsel justere. Hvis du jorde din tenåringssønn for å røyke når du selv har en to-pakke om dagen vane, din hykleri vil sette ham utenfor, noe som vil skape følelsesmessig avstand mellom dere to.

dårlig kommunikasjon

Tenåringer liker å føle lyttet til og at deres meninger og erfaringer er gyldige. En rask måte å fremmedgjøre dine tenåringer er å stille henne ut eller til rabatt hennes erfaringer. Hun forteller deg hvor glad hun er som hun forelsket ba henne veileder ham i matte klassen. Du kan deretter si: "Du visste ikke engang at denne fyren navn i forrige uke. Så hva er big deal?" Nå har du opprettet følelsesmessig avstand mellom dere to. Lytt til tenåringen i en nonjudgmental måte, og løse eventuelle problemer du har med mildhet og respekt. Snakker på tenåringen din i stedet for henne vil også skade forholdet. Motstå trangen til å forelese, og sørge for at kommunikasjonen går i begge retninger.

autoritær tilnærming

Hvis motto er "Min vei eller motorveien," tenåringen er ikke sannsynlig å nære varme og krusete følelser mot deg. Tenåringer trenger positiv veiledning. Når du ikke la din ungdoms rom for å gjøre noen av sine egne beslutninger, prosessen med å lære hvordan å bli en problemløsende voksen kvalt. Denne autoritære tilnærmingen er også knyttet til høyere forekomst av depresjon i tenårene, ifølge en 2010 artikkel presentert av forskere ved Kristianstad Universitet i Sverige. Papiret bemerker også at andre tilnærminger, for eksempel en autoritativ tilnærming, ikke er knyttet til høyere forekomst av ungdoms depresjon. Den autoritære tilnærming hovedsak krever at et barn følger foreldrenes direktiver uten spørsmål, mens den autoritative tilnærmingen er mer lydhør overfor barnets behov.

disrespect

Mange foreldre klager over at deres tenåringer er respektløst, men ikke klarer å se at dette problemet kan stamme fra foreldrenes egen atferd. Unn din tenåring med respekt, og ikke bare vil du få mer respekt i retur, men tenåringen vil ikke bli slått av hykleri av inkonsekvens mellom din oppførsel og dine ord. Unngå fysiske og verbale trusler når du snakker med tenåringen din. Respekter din tenåring rett til å ha innspill om beslutninger som berører hans liv, og generelt behandle ham hvordan du ønsker å bli behandlet, ifølge nettstedet, Parenting.org fra Boys Town, en familie advocacy gruppe.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com