Hvordan finne Conception Dato ved bruk av ultralyd

March 4

Hvordan finne Conception Dato ved bruk av ultralyd


En ultralyd er den mest effektive måten å date en graviditet. Dersom ultralyd utføres i første trimester, så det er ekstremt nøyaktig. Det vil gi et estimat av svangerskapslengde og leveringsdato. Når en svangerskapslengde er oppnådd, er det et vindu av mulige unnfangelse datoer. For å etablere en oppfatning dato, må menstruasjonssyklusen være forutsigbar og forekommer hver 28 til 30 dager.

Bruksanvisning

1 Har du en ultralyd fullført i første trimester. Etter første trimester, er nøyaktigheten redusert, siden det er ganske mye av variansen i fostervekst.

2 Bruke kronen rumpe dating metode, bestemme svangerskapslengde. Det er her sonographer måler fosteret fra kronen av hodet til barnerumpe. Målingen vil være i centimeter. Enten på ultralydbildet selv eller rapporten er et svangerskapslengde notert. Dette er også hvordan en forfallsdato bestemmes. Svangerskapslengde er alderen på fosteret fra første dag av siste menstruasjonssyklusen. Dette kan være forvirrende, siden unnfangelsen skjedde flere dager etter den første dagen i menstruasjonssyklusen.

3 Ta gestasjonsalder og trekke fra 14 dager. Dette vil gi deg hvor mange dager siden, telle baklengs fra datoen for ultralyd, skjedde det unnfangelsen. Deretter bruker du en kalender for å finne datoen. Dette er en gjennomsnittlig, siden ikke alle kvinner ovulates på samme tidspunkt i måneden. Vanligvis skjer eggløsningen 10 til 14 dager etter første dag i menstruasjonssyklusen. Conception oppstår en til to dager etter eggløsning. Dette er ikke en eksakt vitenskap, siden en kvinne kan eggløsning veldig tidlig eller sent.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com