Marokkanske Olje Ingredienser

June 8
Marokkanske Olje Ingredienser

Marokkansk olje fra ørkenen busk Argania spinosa ble kommersielt utviklet som en økologisk / økonomisk strategi. Mål var å stanse Sahara utvidelse ved å oppmuntre busk planting og hindre vedhogst for drivstoff, til å selge verdifull olje utenfor Marokko til fordel for lokale fattige husholdninger og for å øke frø kake forsyning for husdyr feed. Argania nøtteolje er den femte ingrediens i håret produktet marokkanske Oil.

ingrediens lister

Ingredienslisten for det kommersielle produktet marokkanske Oil er oppført i fallende volum rekkefølge på etiketten: Cyclopentasiloxane, dimetikon, Cyclomethicone, butylfenyl METHYLPROPIONAL, Argania Spinoza kjerneolje, linfrøekstrakt, duft supplement, D & C gult-11, D & C rødt -17, kumarin, benzylbenzoat og alpha-isomethyl ionone. For et lignende produkt, One 'N Only Argan Oil, ingrediensene er dimetikon, Cyclopentasiloxane, dimetikonol, C12-15, alkyl benzoat, duft, Argania spinosa kjerneolje, Yellow 11 og Red 17.

Silicon Emulgatorer

De tre første ingrediensene i marokkanske Oil er store, syntetiske, silisium polymermolekyler bygget fra å gjenta kjemiske enheter. I kosmetikk, polymerer carrier emollients. Deres store molekyler kan ikke trenge inn i levende hud, men de bærer pulver bestanddeler til huden som en tykk glatt væske. Dow Corning 200 Fluid serie omfatter den lineære polymeren dimetikon, som var det første silisium smøremiddel som brukes til å "svelle" kosmetiske pulvere. Cyclomethicone ikke-lineær silisium Middelet ble utviklet på slutten av 1970-tallet og først brukt som en bærer for deodoranter. Cyclopentasiloxane eller Dow Corning 245 Fluid, er et løsemiddel for dimetikon som gjør conditioning uten buildup på hårsekken.

Parfyme

Den fjerde bestanddel i marokkansk Olje er butylfenyl METHYLPROPIONAL, også kjent som 2- (4-tert-butylbenzyl) propionaldehyd. 2003 EU kosmetikkdirektivet bemerker det som et eksem risiko. Duft og smak produsent Givaudan av Vernier, Sveits utviklet dette stoffet som Lilial, en kjemisk etterligner av duften av lilje-of-the-dalen blomster. I sin 2003 årsrapport, Givaudan bemerket at de avviklet Lilial ved utgangen av 2002 til tross for høyt salgsvolum, men andre kilder produsere den. I laboratoriekulturer, stimulerer det østrogeniske responser fra standardiserte brystkreftceller.

Argania Oil

Argania frø kjerneolje er tilstede i produktet marokkanske olje i mengder mindre enn den første kjemiske duft. Argania olje ligner på olivenolje i komposisjon og gir ørkenboere i sørvestlige Marokko med 25 prosent av daglige fettsyrer. Argania er 48 prosent olje fettsyre og 34 prosent linolensyre. Argania har 620 mg / kg av vitamin E, sammenlignet med 320 for olivenolje. Den rå oljen er brun og smaker som hasselnøtt.

Lesser Ingredienser

Linfrø er frø av lin planter, og linfrø ekstrakt er et planteslim emollient som er beroligende på huden. D & amp; C Yellow 11 og D & C rødt 17 er mat fargestoffer. Kumarin er en vanilje duft. Benzylbenzoat er et plantevernmiddel for skabb og lus også brukt som en duft. Alpha-isomethyl ionone er en duft som International Fragrance Association har forbudt til bruk i parfymer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com