Accupuncture behandling for lav sædkvalitet

March 20

Lav sædkvalitet gjør med barn vanskelig, som et høyt volum av sperm er nødvendig for å sikre en vellykket impregnering. Det er mange behandlinger for lav sædkvalitet, inkludert den gamle kinesiske kunsten å akupunktur. Forstå akupunktur kan hjelpe deg å avgjøre om det er behandling alternativet for deg.

symptomer

Det er få symptomer for lav sædkvalitet, utover en fortsatt manglende evne til å impregnere en kvinne. En lege kan vurdere en manns sædkvalitet med en enkel test.

Akupunktur

Akupunktur er en kinesisk medisinsk praksis som har vært brukt i 2000 år. Det innebærer å plassere nåler inn i huden på bestemte akupunkturpunkter for å helbrede kroppen.

mekanikk

Kinesiske akupunktører mener at akupunktur hjelper stimulere energiflyten gjennom kroppen, som vil gjenopprette helse. Nålene aktivere akupunkturpunkter og bidra til å eliminere energiflyten blokkering.

Sikkerhet

Akupunktur er generelt trygt, men feil nål bruk kan forlate blåmerker eller til og med arrdannelse. Hvis det brukes i nærheten av en nerve, kan feil plassering medføre nerveskader.

effektivitet

Shanghai University i Kina, og de fant at menn som fikk akupunktur behandlinger hadde økt sperm teller. Imidlertid er mer testing er nødvendig for å bekrefte resultatene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com