Hvordan få gratis bryst implantater og brystkreft styrking kirurgi

December 26

Enten de trenger rekonstruktiv kirurgi etter brystkreft, eller bare en selvtillit boost, kvinner ofte vegrer seg prisen på brystimplantater. Mens noen forsikringsselskaper kan betale for brystforstørrelse i visse situasjoner, må de fleste kvinner som søker bryst implantat kirurgi betale av egen lomme, eller finne en velgjører. Hvis du er en kvinner med økonomiske begrensninger, er det flere måter du kan få gratis implantater. Les mer for å se om du er kvalifisert.

Bruksanvisning

1 Den beste måten å få en hel pakke med kosmetiske operasjoner, herunder brystimplantat, er å søke om en makeover på et realityshow. Det finnes flere programmer på TV som har vanlige mennesker får transformative makeovers.

Du har en god sjanse til å bli valgt hvis du er eldre, har en tragisk livshistorie, og er .... vel .... kosmetisk utfordret. Hvis du ikke har noe imot å være på TV, gi det en sjanse.

2 Sett opp et nettsted for å samle inn penger. Dette fungerer bra hvis du er veldig attraktivt - bortsett fra å være flatbrystet. For å tjene nok penger på en anstendig tidsramme, vil du trenger for å få mye trafikk til nettstedet ditt, noe som betyr poste massevis av sexy bilder.

I bytte for chatting og utveksle e-post, vil mange menn donere til plastisk kirurgi fondet. Det er god etikette å legge ut bilder av deg selv etter at du får brystimplantat, slik at giverne kan se hva de har betalt for.

3 Hvis du ikke er teknologisk avanserte, og alternativ til trinn to er å registrere seg med en nettside som heter My Free implantater. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bilder av deg selv og chatte med velgjørere; nettsiden vil ta vare på å samle inn donasjoner på dine vegne mens du holder din personlige informasjon sikker. Når du har kjøpt nok donert midler til å betale for brystimplantater, vil min gratis Implantater betale legen direkte.

4 Hvis du er en militær kone, kan du være i stand til å få gratis operasjon hvis du betaler for selve implantater selv. Sjekk med din lege på basen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com