Hva er behandlingen for spedbarn skoliose?

July 5
Hva er behandlingen for spedbarn skoliose?

Infantil skoliose, også referert til som tidlig debut skoliose, er en svært sjelden og unormal krumning av ryggraden som ikke har noen kjent årsak. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden forverres dramatisk og føre til en rekke andre alvorlige medisinske tilstander. Med tidlig intervensjon, infantile skoliose generelt kan behandles ved hjelp av en rekke alternativer.

observasjon

Selv enkle observasjon er ikke et middel for å gripe inn i en sak av infantile skoliose, er det standard vare for mange spedbarn som utviser en mild krumning av ryggraden som ikke overstiger 25 grader, i henhold til Division of Pediatric Ortopedi av Morgan Stanley barnesykehus av New York. Dette er fordi spedbarn som utviser slike milde tilfeller av skoliose vanligvis ser forbedring som et resultat av den naturlige vekstprosessen, og ytterligere medisinsk intervensjon er sjelden nødvendig. Men for å være klar for korrigerende behandling tidligst passende anledning, observasjon av barnets ryggrad utvikling er strenge og krever rutine x-stråler og fysiske eksamener på flere viktige punkter i deres utvikling. Slike screenings bør fortsette inn i og gjennom ungdomsårene, fordi ytterligere eller regressive ryggrad deformasjon kan utløses av vekst spruter. Hvis tilstanden forverres på noe tidspunkt, kan de andre metodene for behandling må vurderes.

Casting og Avstiving

Hvis et spedbarn ryggrad krumning er mer enn 25 grader på begynnelsen, eller om det forverres, er neste behandlingsfasen serie casting, ifølge Morgan Stanley Barnesykehuset. I denne behandlingen plan, er barnet utstyrt med en ny gips eller glassfiber støpt hver seks til tolv uker mens under narkose, slik som å gradvis korrigere tilstanden. Ifølge Dr. Ronald Moskovich, assisterende professor i ortopedisk kirurgi ved New York University, mer enn 90% av kandidater for denne behandlingen utstillingen forbedring. Etter en serie av korrigerende støpe behandlinger, er et plastisk spenne brukes i stedet for det støpte å opprettholde korreksjon. Denne spenne kan måtte brukes i opptil tre år, og da barnet kan bli gradvis avvent. Dersom det etter oppkvikkende behandling avsluttes, barnet går tilbake, kan en heltids oppkvikkende behandling plan være hensiktsmessig. Hvis barnet går tilbake under oppkvikkende behandling, kirurgi kan være nødvendig.

Kirurgi

I de mest alvorlige tilfeller, eller i tilfeller der støping og avstiving er utilstrekkelig, er kirurgi standard vare for infantile skoliose. Det finnes to typer kirurgiske behandlinger, samt to typer invasive kirurgiske tilnærminger, ifølge Morgan Stanley Barnesykehuset. De to kirurgiske behandlinger omfatter instrumentering, hvori metallet maskinvare er installert i ryggraden for å sikre korreksjon, og spinal fusjon, hvor virvler blir smeltet sammen med benimplantater. To tilnærminger er posterior, hvor snittene er tatt opp i ryggen, og anterior, hvor kirurger nå forsiden av ryggraden gjennom brystveggen. Ifølge Dr. Moskovich, posterior spinal kirurgi forverres alene ofte tilstanden, derfor en kombinasjon av både kirurgiske tilnærminger er ansatt. Avhengig av detaljene av tilstanden, kan det imidlertid innebære bare instrumentering, bare spinal fusjon, eller en kombinasjon av de to.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com