Mor & # 039; s Day aktiviteter i San Bernadino, California

March 9
Mor & # 039; s Day aktiviteter i San Bernadino, California

San Bernardino ligger i hjertet av Sør-California, nyter sol hele året. Det er hjem til vakre fjell, historiske bygninger og et vell av kulturelle muligheter. Den tempererte og pulserende miljø åpner opp en rekke muligheter for å feire din mor eller mødrene i livet ditt på morsdagen, uansett hvilken alder de er. Fra piknik i parken og utendørs konserter til høy te, det er mange måter å vise din mor en god tid og å fortelle henne hvor mye du bryr deg.

brunsj

Brunsj er en fin måte å feire morsdag, og det er mange alternativer i San Bernardino. Du kan gå over til The Castaway for en champagne brunsj som inkluderer en buffet med laget på bestilling omeletter, carving stasjoner, fersk sjømat og mer. Restauranten er stolt av sine helgesjer, men hvis publikum er for mye for deg, kan du gjøre reservasjoner for middag i stedet. På Le Rendez-Vous Restaurant, kan du velge mellom en spesiell brunsj eller middagsmeny for Morsdag. Menyer endre sesongmessig, men brunsj omfatter flere kurs, blant annet en suppe, hovedrett og dessert. Tidligere alternativer har tatt med vill soppsuppe, mandel graham cracker crusted fransk toast, og cognac glasert kylling. Reservasjoner er nødvendig for både restauranter, og det kan være lurt å planlegge noen måneder fremover siden Morsdag er en populær tid for begge.

High Tea

High tea er litt av en tradisjonell aktivitet, og noen mødre kan nyte decorum av det. På Aladdins Tea Room, kan du nyte et utvalg av te og akkompagnement, for eksempel scones, dansk, quiche eller pannekaker. Velg mellom tema te økter som Queens Tea, som inkluderer nybakte scones med Devonishire krem ​​og syltetøy, eller Royal Tea, som inkluderer en bit av fersk quiche og en kopp suppe. Sørg for å gjøre bestillinger på morsdagen siden det vil være vanskelig å få en tabell uten en. Barbaras Victorian Tea House arrangerer en spesiell Morsdag te som også inkluderer live streng musikk, gourmet paier og fingermat, og et minnesmerke te-pose for mor. Menyen inneholder elementer som kremet potet suppe, geitost quiche, scones med sitron ostemasse og Devonshire krem, og spesialitet te som Almond Toffee Crunch. Man må ha reservasjon. Det er best å planlegge et par måneder fremover for noen Morsdag hendelse, siden de fleste steder vil fylles opp raskt.

Friluftsliv

Med været vanligvis er så fint mai i San Bernardino, er det nok av utendørs aktiviteter å nyte på Morsdag. The Flower Fields er et herlig sted å utforske når som helst på året, men på morsdagen, kan du også nyte levende musikk, mat og vakre blomster. The Flower Fields omfatter nesten 50 dekar av Giant Tecolote Ranunculus blomster som er i blomst fra mars til mai, og skaper en spektakulær oppvisning. Du kan nyte å se på blomstene, lytter til live bluegrass musikk og spise fra en av mat leverandører på hånden, som tilbyr tradisjonelle fair-stil mat som hamburgere. Du kan også lage din mamma en bukett å ta med hjem, for en liten avgift. Hvis du foretrekker noe litt roligere, hodet til Glen Helen Regional Park for en piknik lunsj under en av de beskyttede områdene, eller en av de skyggefulle trærne og nyte utsikten over Chaparral-dekket åsene i Cajon Pass eller i San Gabriel og San Bernardino-fjellene. Du kan ta en tur rundt i parken, dra på fisketur på en av de to innsjøene, eller dra inne for en svømmetur. Svømmer Komplekset inneholder vannsklier og et null-entry bassenget hvis du ønsker å gjøre din Morsdag feiring en familie affære med barnebarna.

Underholdning

Hvis din mor har et bra show, det er mange alternativer i San Bernardino på Morsdag. The California Theatre of Performing Arts vert Sinfonia Mexicana Concierto para las Madres, som er har tradisjonell meksikansk musikk, inkludert mariachi band. Noen tidligere utøvere har inkludert alle kvinnelige mariachi band Reyna de Los Angeles, Pedro Lopez y su Trio Casablanca, og Sinfonia Mexicana Mariachi Youth Academy. Programmet starter vanligvis på kvelden, slik at du kan gå etter en hyggelig middag eller en dag med andre aktiviteter. Den Sturgess senter for kunstfag har en rekke live-forestillinger som symfoni forestillinger, dans og skuespill. Noen siste opptredener inkluderer Symphonie Jeunesse, stykket "Hvor vil du tilbringe evigheten?" og den musikalske Chicago. Sjekk kalenderen for å finne ut hva som er på planen for Morsdag og bestille billetter på forhånd. Hvis det er en populær utstilling booket, som en Broadway musikal, må du bestille et par måneder i forveien for å få billetter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com