Prostata Congestion Exercise

November 26

Prostata lunger er en vanlig forekommende tilstand som påvirker et økende antall menn som de gamle. Det oppstår der prostatakjertelen blir betent eller forstørret, noe som resulterer i lokalisert ubehag. Mens prostata lunger er ikke farlig i seg selv, utføre øvelser for å lindre eller forhindre det kan bidra til å unngå dette nedbrytende tilstand.

Selv-Release

Utfør jevnlig onani for å lindre uønsket stress på prostata. Ifølge Morganstern Urologi og menn Health Center, er en overbelastet prostata produkt av en overdreven buildup av prostata væske i kjertelen selv. Dette kan skje når som helst etter å ha nådd kjønnsmoden, men er mer sannsynlig hos eldre menn. Den enkleste og raskeste løsningen for å hindre prostata lunger er å regelmessig onanere for å slippe væske buildup.

prostata Massasje

Besøke urolog for en prostata massasje er en annen mulig behandling. Dette rådet kommer via Morganstern Urologi og menn Health Center, men det er også bekreftet i en studie utført av GF Paz et. al., publisert i januar 1980 utgaven av Andrologia. I studien, 25 personer med trafikk og forstørret prostata gikk 10 økter av prostata massasje, noe som lettet overflødig prostata størrelse, smerter, og lunger. Prostata massasje er utført av intern tilgang og stimulering av prostatakjertelen via anus. Mens noen områder tyder på at du kan utføre prostata massasje på egen hånd eller sammen med din seksuelle partner, er den sikreste veien til å stole på en utdannet lege.

Gang

Engasjere seg i regelmessig rask gange til naturlig massere prostata gjennom kroppens bevegelser. Ifølge personer på Menstuff.org, kan regelmessig mosjon bidra til å forebygge eller redusere symptomene på forstørret prostata eller akutt prostatitt. Mens nesten alle øvelse vil gjøre, er den eneste forbeholdet å unngå å sykle (enten road sykkel eller stasjonær), som trykket fra setet kan plassere ekstra uønsket stress på prostata. Tretti minutter med trening minst fem ganger i uken kan, når det brukes sammen med øvelsene nevnt ovenfor, lindre smerte og hindre gjentakelse av en overbelastet prostata.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com