Hvordan behandle depresjon hos eldre uten medisiner

April 27

Depresjon er en alvorlig risiko for eldre. Kroniske sykdommer, kan død av venner og kjære og følelser av sosial isolasjon legge opp til en oppskrift for fortvilelse hos eldre voksne. Behandling av denne tilstanden er viktig, siden depresjon hos eldre har en tendens til å ikke gå bort av seg selv.

Bruksanvisning

1 Kontroller om eventuelle medisiner de eldre personen tar kan forårsake eller bidra til depresjon. Noen smertestillende medikamenter, kreft narkotika, hormoner og andre behandlinger kan utløse depresjon hos pasienter. Se link nedenfor i Referanser for en liste over vanlige gjerningsmennene.

2 Oppmuntre eldre person for å se en terapeut. Terapi kan hjelpe eldre tålmodig arbeid gjennom hennes følelser og sørge for at hun har alltid et sympatisk øre til å lytte til henne.

3 Sørg for at eldre person har et aktivt sosialt liv. Sørg for at han besøker venner og familie flere ganger i uken, og engasjerer seg i aktiviteter han nyter.

4 Ha deprimert person ta opp en hobby. Holde aktiv med interessante og utfordrende aktiviteter avverger demens og slag depresjon.

5 Foreslå eldre person ta opp yoga, meditasjon eller tai chi. Alle disse aktivitetene kan fokusere sinnet og hjelpe beseire den destruktive tanker som kommer med depresjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com