Hvordan å miste vekt ved 10

September 16

Hvordan å miste vekt ved 10


Barndommen fedme kan følelsesmessig og fysisk taxing på et barn. Men vekttap planer for voksende barn er mer kompleks enn for voksne. Det er viktig at en ti år gammel prøver å gå ned i vekt følger de riktige retningslinjene. Dette sikrer at du opprettholde ernæringsmessige integritet under henting av riktig kosthold og mosjon.

Bruksanvisning

Adopter American Academy of Pediatrics retningslinjer

1 The American Academy of Pediatrics tyder vekttap for barn i alderen 2-11 ikke overstige ett pund per måned. Sett dette som din vekttap mål, og ikke overstige det. Rådfør deg med en lege og foreldrene dine om å formulere en skikkelig plan.

2 Exercise eller delta i aktiv lek i minst 60 minutter hver dag. Begrens TV-visning timer til to timer eller mindre per dag. Dette bør bidra til å holde deg aktiv. Prøv ulike aktiviteter som dans, sykling, hoppe tau eller hula hoop til du finner en du liker. Hvis lagidretter er for presset for deg, prøv solo idretter som tennis.

3 Øk dine frukt og grønnsaker porsjoner til fem per dag. Unngå høy fett dressinger som ost eller salat dressing. Innlemme grønnsaker i så mange av dine måltider som du kan. Slutte å drikke sukkerholdig drikke.

Adopter Gode vaner for fremtiden

4 Få en familie å spise sunn mat med deg. På denne måten vil du ikke føle seg alene. Starte en familie diett plan vil holde deg motivert til å fortsette dine sunne matvaner.

5 Spis sakte, og fokusere på hva du spiser. Ikke kombiner spise med tv-titting, da dette fører til forstyrret spising. Sett porsjoner på tallerkenen din, i stedet for å spise ute i en stor container. Ikke bruk mat som belønning for god oppførsel.

6 Ta alle muligheter til å være aktiv. Ta trappen når det er mulig. Ta familien med deg på turer.

Hint

  • Spør din lege for å sjekke om du har en hormonell ubalanse. Behandling av slike forhold kan gjøre vekttap mye enklere.
  • Unngå fast food så mye som mulig.
  • Alltid konsultere en lege før du starter et vekttap plan.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com