Hvordan avlaste vondt i magen

April 6

Hvordan avlaste vondt i magen


Magesmerter er ofte forårsaket av å spise for mye, for fort, eller å spise for mange rike, fet eller krydret mat. De kan også være forårsaket av overflødig stress, fanget gass, matforgiftning, eller influensa. Hvis magesmerter føles ikke bedre i løpet av 24 timer, må du se en lege, fordi det kan også være et symptom på blindtarmbetennelse, magesår eller gallestein.

Bruksanvisning

1 Ta en sukkerbit og sette en dråpe peppermynteolje på den. Suge på sukkerbit til den er oppløst helt. Peppermynte olje er gode på å lindre magesmerter. I det siste, var peppermynte olje brukes til smaken etter middagen mints fordi det hjelpemidler i digestions. Dagens peppermynte candies ikke inneholder peppermynteolje, skjønt, så de ikke lindre magesmerter.

2 Drikk ingefær øl eller ingefær brus, eller prøve å suge på et stykke fersk ingefær. En kopp ingefær te eller et par ingefær snap cookies kan også hjelpe. De fleste kommersielt solgt ingefær øl ikke har så mye ingefær i dem som øl og brus.

3 Nipp til en kopp peppermynte eller kamille-te hvis magen er urolig. Begge disse te berolige mageproblemer, redusere gass og hjelpe magen til å roe ned så spasmer stopp. Hvis du opplever halsbrann med magesmerter, men hold deg til kamille, fordi peppermynte kan forverre halsbrann.

4 Bland 2-3 ss. av aktivt kull i et glass med vann. Rør det forsiktig med en skje for å unngå å gjøre pulveret fly ut av glasset. Drikk det gjennom et sugerør for å lindre magen verke. Aktivt kull selges i de fleste helsekostbutikker.

5 Legg ned og heve føttene på et par puter. Lukk øynene og gjøre noen dype pust. Bruk av en varmepute på magen mens du ligger nede kan også gi deg lindring fra mageknip.

6 Snu og lå på magen hvis magen verke føles som det er forårsaket av fanget gass. Legge press på magen kan føre gassen til å bevege seg rundt og komme ut, og gir deg lindring fra smertene.

Hint

  • Se en lege hvis du opplever sever magesmerter som kommer plutselig, eller hvis du opplever rektal blødning, oppkast eller feber. Du bør også oppsøke lege hvis magen verke varer i mer enn 24 timer.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com