Har Vitamin D & amp; Magnesium Hjelp Bedre absorbere kalsium piller?

April 3
Har Vitamin D & amp; Magnesium Hjelp Bedre absorbere kalsium piller?

Du kan modellere en melk bart til kuene kommer hjem, men hvis du ikke får nok vitamin D eller magnesium, til din innsats konsumere nok kalsium kan ikke lønne seg. Disse to næringsstoffene hjelpe kalsium absorpsjon, om kilden er kalsium eller kalsium hentet fra kosttilskudd.

Kalsium

Det er mye av kalsium i kroppen din. Mer enn noe annet mineral, faktisk. De aller fleste av kalsium finnes i skjelettet og tennene, med en liten, men viktig 1 prosent sirkulerer i hele kroppen din til å bistå i muskel, nerve og hjertefunksjon. Kosten kilder til kalsium er lett tilgjengelig - meieriprodukter er fortsatt den beste kilden - men selv mange matvarer som ikke naturlig inneholder kalsium er beriket med dette viktige næringsstoffet. Likevel, University of Maryland Medical Center sier at et stort antall amerikanere får mindre enn halvparten av den daglige anbefalte mengden kalsium. Kalsiumtilskudd er en måte å gjøre opp for den ernæringsmessige underskuddet.

vitamin D

Vitamin D er viktig for å absorbere kalsium gjennom tarmen, reabsorbing det gjennom nyrene før urinutskillelse og overføring av kalsium fra skjelettet til blodet når serumkalsiumnivåene faller for lavt. Sistnevnte er den minst ønskelige måten å øke serum kalsiumnivåer, fordi det tapper på skjelettsystemet, og kan svekke bein. Får nok kalsium og vitamin D gjennom kosten kilder, eller i tilfelle av vitamin D, eksponering for sollys, er vesentlig for å hindre bentap.

magnesium

Hvis du ikke får nok magnesium, kan kroppen din ikke kunne tilstrekkelig bruke kalsium. Nan Kathrine Fuchs, Ph.D., forfatter av "The Nutrition Detective," forklarer at primitive dietter var magnesium-rik og kalsium-fattig. Dette var på grunn av klar tilgjengeligheten av nøtter og frø er rike på magnesium, og den relative sjeldenhet av kalsium-rik mat som melkeprodukter. Moderne dietter mangler ofte i hele korn og, som et resultat, inneholde mindre magnesium. Dette næringsstoffet er nødvendig for kalsium absorpsjon. Hvis du er mangelfull i magnesium, kan kalsium innskudd akkumuleres i mykt vev, bidrar til leddgikt. Magnesium bidrar til å flytte kalsium fra mykt vev og inn i ryggmargen.

anbefalinger

Ved å skaffe det anbefalte daglige inntaket av kalsium, vitamin D og magnesium, kan du redusere risikoen for bentap på grunn av utilstrekkelig kalsium absorpsjon. For de fleste voksne, det anbefalte daglige mengden av kalsium er 1000 mg. Forbi en alder av 50, bør kvinner konsumere 1200 mg daglig, og forbi en alder av 70 menn bør spise det samme beløpet. Den anbefalte kosten godtgjørelse for magnesium for kvinner mellom 19 og 30 år er 310 mg per dag, og for menn er 400 mg per dag. Forbi en alder av 30 menn bør spise 420 mg magnesium daglig, og kvinner bør spise 320 mg. Den anbefalte daglige mengden av vitamin D for de mellom 19 år og 70 er 600 IE.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com