Hva er bivirkningene av Vitiam B12 Shots?

March 18

Vitamin B12 injeksjoner brukes for å behandle pasienter som lider av anemi, utmattelse eller andre symptomer forbundet med en mangel på vitamin B12. Skuddene er ofte smertefullt og kan også noen ganger ha bivirkninger. Mens de fleste bivirkninger for B12 skudd er milde, noen kan være ganske alvorlig og med dødelig. Disse er sjeldne forekomster, men pasientene vurderer å ta vitamin B12 skudd bør være klar over alle bivirkninger for å gjøre godt informerte beslutninger om deres helse.

Vanlige bivirkninger

Det finnes forskjellige bivirkninger til vitamin B12-injeksjoner, men den mest vanlige tendens til å være de mest mild. Derfor injisering av vitamin B12 er relativt trygg. Noen av de mer vanlige bivirkninger inkluderer mild diaré, mild magesmerter, kvalme, noen smerte eller varme følelser i injeksjonsstedet, hevelse opplevelser, hodepine og leddsmerter. Det er en mulighet for at noen av disse problemene kan bli alvorlige. I så fall bør en lege konsulteres.

Alvorlige bivirkninger

De mer uvanlige og sjeldne bivirkninger er også de mest alvorlige. Derfor, om noen av disse symptomene bør overflaten etter B12 skudd injiseres, da en lege bør konsulteres. Disse bivirkningene inkluderer rask hjerterytme eller hjertebank; tetthet eller smerter i brystet eller benet; vektøkning; svakhet i muskler eller muskelkramper; thirstiness; hyppig urinering; forvirring; nummenhet eller prikking i huden; svimmelhet; puste og svelge, eller kortpustethet etter mild aktivitet eller mens du ligger utsatt; hoste eller piping i brystet; utmattelse; hevelse i beina, spesielt i det ene beinet, hender, føtter eller ankler; rødhet i huden i ansiktet eller noe område av kroppen; utslett; kløe eller utslett.

allergiske reaksjoner

Selv om sjeldne, allergiske reaksjoner på vitamin B12 skudd er også mulig. Allergiske reaksjoner på vitamin B12 skudd kan bli livstruende, derfor er det ekstremt viktig å oppsøke lege hvis pasienten har noen allergier som kan påvirke eller forstyrre skudd.

tidligere betingelser

En lege bør også konsulteres om tidligere forhold som blir behandlet, da det kan føre til uønskede bivirkninger med injeksjoner av vitamin B12. Noen av disse tidligere forholdene omfatter Leber sykdom, nyre og leversykdommer, infeksjoner, jern og folsyre mangler, behandlinger til og medisiner for benmarg og enhver og alle allergi mot andre stoffer, herunder kobolt.

Narkotika / medisiner

Resept og ikke-prescripton narkotika og medisiner vil også skape uønskede bivirkninger når det tas sammen med injeksjons skudd av vitamin B12. Alkohol, antibiotika, kaliumtilskudd og vitamin produkter er noen av de reseptbelagte og reseptfrie legemidler og medisiner som ikke bør tas sammen med vitamin B12 skudd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com