Cream of Wheat & amp; diabetes Prevention

November 7
Cream of Wheat & amp; diabetes Prevention

Hvis diabetes går i familien din eller legen din oppdager faresignaler som du kan utvikle tilstanden, er kostholdet viktigere enn noensinne. Cream of Wheat, en varm frokostblanding laget av Farina, også kjent som bakken hvete, er sannsynligvis en bedre frokost valg enn sjokolade donuts eller sukkerholdige kaker. På den annen side kan helkorn varme eller kalde frokostblandinger gjøre et bedre valg for personer som er alvorlig om diabetes forebygging. Din lege kan gjøre de beste anbefalinger om mat som vil hjelpe deg å unngå diabetes og andre helseproblemer.

Fiber

Cream of Wheat korn er laget av raffinert hvete, snarere enn korn som fortsatt inneholder fiber-rik kli og kim. Hele korn er et viktig verktøy i forebygging av både type 2-diabetes og hjertesykdommer, i henhold til American Diabetes Association. Hele korn gir den høyeste mengden av kostfiber, som bidrar til å kontrollere blodsukkernivået. En en-kopp servering av Cream of Wheat frokostblanding gir bare fem prosent av kostfiber anbefales for dagen, sammenlignet med et gjennomsnitt på 25 prosent som noen hele korn varme frokostblandinger.

glykemisk belastning

En diett som tærer med blodsukkeret setter deg på en økt risiko for insulinresistens, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Insulinresistens kan frata noen mennesker på et høyere risiko for å utvikle type 2 diabetes. I korn kategorien av matvarer, Cream of Wheat frokostblandinger er blant de høyeste i form av glykemisk belastning. Ifølge Harvard Medical School nettside, spiller en matens glykemisk belastning poengsum en viktig rolle i å kontrollere insulin og blodsukkernivået. Jo lavere glykemisk belastning score, minst innvirkning maten vil ha på disse nivåene. En servering av kli flak, for eksempel, er vurdert til 4, mens appelsinbrus er 23. Regelmessig Cream of Wheat har en score på 17, mens direkte har en score på 22.

måltid make~~POS=TRUNC

Skaperne av Cream of Wheat gjøre en hel korn versjon, som inneholder mer kostfiber. Men hvis du ikke kan leve uten morgen skål full av tradisjonell Cream of Wheat, gjøre noen tilpasninger for å gjøre frokosten mer av et verktøy i diabetes forebygging. Velg den vanlige versjonen av varme frokostblandinger i stedet for øyeblikkelig å senke måltidets glykemisk belastning. I tillegg toppen frokostblanding med ingredienser som er anbefalt av ADA for diabetes forebygging. Gode ​​valg er valnøtter eller flaxseeds for omega-3 fettsyrer, og frisk frukt for ekstra fiber. Hvis du forberede Cream of Wheat med melk i stedet for vann, velge skummet melk i stedet for hele å senke måltidets totale mettet fettinnhold.

fordeler

Mens kremen av hvete er lavere på kostfiber enn andre varme og kalde frokostblandinger, gjør det gi noen fordeler. Det har bare 3 gram natrium per porsjon. Lav natrium dietter er avgjørende for diabetes og hjertesykdommer forebygging, i henhold til ADA. I tillegg Cream of Wheat inneholder næringsstoffer som øker generelt god helse. En bolle med varmt korn er en god kilde til jern, kalsium, B-vitaminer og sporstoffer som selen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com