Hvordan beregne Body Mass Index for Kids

May 6

Body Mass Index (BMI) er en sammenligning mellom høyde og kroppsvekt. Det er brukt i kombinasjon med andre faktorer å vurdere barnets kroppsvekt. En BMI diagram vil gi barnet ditt BMI persentilen rangering for alder og kjønn. Det bør bare brukes av en lege for å foreta en vurdering om barnets vekt.

Bruksanvisning

1 Mål barnets høyde og vekt i metriske enheter. Hvis du måler barnets høyde i meter og vekt i kilo, vil du ikke å konvertere til metriske enheter senere.

2. For å beregne BMI, dele barnets vekt (i kilo) av barnets kvadrerte høyde (i meter).

3 Bruk BMI diagrammet for barnets kjønn. Rådgivning den horisontale aksen i diagrammet, finn hash mark tilsvarer barnets alder. Følg dette merket vertikalt til den krysser den horisontale linjen som tilsvarer ditt barns BMI.

4 Finn punktet på BMI diagram som tilsvarer ditt barns BMI og alder. Sammenligne den vertikale posisjonen til dette punktet til persentile kurver på diagrammet for å anslå persentilen rangeringen av ditt barns BMI. En BMI persentil mer enn 95 prosent er en indikasjon på fedme, mens en BMI mindre enn fem prosent er en indikasjon på å være undervektig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com