Har Flax frø inneholder gluten?

January 12
Har Flax frø inneholder gluten?

Selv om du ikke er den typen person som følger ernæringsmessige trender, har du sannsynligvis hørt om en glutenfri diett. I denne dietten, mennesker unngå gluten, et protein som forekommer naturlig i visse matvarer som for eksempel hvete. Noen mennesker har en intoleranse overfor gluten, mens andre bare ønsker å hoppe over matvarer som inneholder dette proteinet som en del av en vekt-tap plan. Hvis du er medlem av noen av gruppene, linfrø er trygge å inkludere i kostholdet ditt.

Flax Seeds Basics

Flax frø er brun i fargen og har en flat, oval-formet utseende med spisse tips. De er litt større enn sesamfrø og er seig. I tillegg til hele linfrø, kan du ofte finne bakken linfrø og linfrøolje på Rimi. Du vil sannsynligvis ikke spise linfrø på egen hånd, men kan legge dem til bakevarer eller strø dem på en salat å gi ikke bare økt ernæringsmessig verdi, men også noen visuell appell.

Sikker på en glutenfri diett

Fordi linfrø ikke inneholder gluten, de er en akseptabel tillegg til glutenfri diett. Mange glutenfrie brød og andre bakevarer inneholder linfrø, som gjør produkter som inneholder gluten. Bare fordi du ser lin frø på et brød på Rimi, ikke automatisk anta at brødet er glutenfri. Les alltid mat etiketter for å avgjøre om en matvare er fri for gluten.

Ideell for mange måltider

Innlemming lin i alle sine former kan hjelpe deg å øke variasjonen av glutenfri diett. Flax er som bidrar til frokost, lunsj og middag, enten du gjør din egen baking eller bare legge frøene til frokostblanding eller en glutenfri pannekake mix. Fordi hele linfrø kan være vanskelig for kroppen å fordøye, ved hjelp av bakke versjon av frø maksimerer næringsopptak. Linfrøolje kan tjene som et grunnlag for hjemmelaget salatdressinger.

Øk fiber inntaket

Spise linfrø gir regelmessig en sunn dose av fiber. Et fiberrikt kosthold kan spille en rolle i din generelle helse ved å redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes, samtidig som det bidrar du har regelmessig avføring. Voksne bør spise mellom 25 og 38 gram fiber per dag for optimal helse. En spiseskje av hele linfrø gir 2,8 g totalt fiber, mens den samme mengde av malte linfrø har 1,9 gram fiber.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com