Camping på Lake Pleasant, Arizona

January 9

Lake Pleasant, Arizona, ligger i midten av staten like nord for Phoenix, noe som betyr lett tilgang fra Interstate 17. Det er en del av Lake Pleasant Regional Park, som er hjem til fiske, kajakkpadling, båtliv, camping, fotturer og dyreliv . Det er også et besøkssenter for å hjelpe bli kjent med området rundt. Naturen of Arizona er ørken land og rød jord, slik at du kan nyte forskjellige soloppganger og solnedganger som et vakkert bakteppe til sjøen og ørken.

camping~~POS=TRUNC

Det er tre campingplasser i Lake Pleasant Regional Park, hvorav den ene er en gruppe campingplass og er tilgjengelig med reservasjoner bare. Desert Tortoise Campground består av utviklede områder, noe som betyr at de er utstyrt med vann, elektrisitet, en overbygd veranda, brann gropen og rasteplass. Roadrunner Campground har semi-utviklet områder, noe som betyr at de har en overbygd veranda, picnic område og ildsted. Telt nettsteder har de samme fasilitetene som semi-utviklet nettsteder, og alle nettsteder har toalett og dusj.

Før du bruker ildsted, sjekke gjeldende brann restriksjoner. Ofte i løpet av sommeren, vil det være en brann forbud på grunn av tørt og varmt vær.

Svømming

Hvis du leir i sommer, kan vannet i Lake Pleasant kjøle deg av under en varm ettermiddag. Du kan også nyte områdene unik opplevelse snorkling eller dykking i sjøen.

Fotturer og terrengsykling

Pipeline Canyon Trail er den viktigste tursti fra Lake Pleasant Regional Park, og er kun for fotgjengere. Det er fire flere miles av stier, varierer i lengde og vanskelighetsgrad. Roadrunner Campground er koblet til Visitor Center med en kort tursti som har løkker for besøkende å gå rundt. Det er en annen tursti kalt Roadrunner Trail som tilbyr mange utsalgssteder til sjøen. Husk å sjekke ut i ørkenen dyreliv og vegetasjon som du vandre eller gå gjennom området.

Terrengsykling kan være vanskelig siden de viktigste stiene i parken er utpekt for bare fotgjengere, så sørg for å sjekke tilgjengeligheten av stier og tilgang før du hopper på sykkelen.

fiske

Fiske er en populær sport på Lake Pleasant med et utvalg av fisk å fange, og på en 10 000-acre innsjø. Innsjøen er fylt med ulike typer bass, karpe, steinbit, solabbor og tilapia. Det er mange marinaer og båt ramper for å sette båten på vannet, eller lagre båten din i løpet av ferien inkludert Pleasant Harbor Marina og Scorpion Bay Marina.

Båtliv og vannsport

Siden vannet er så stor, det er rikelig med plass for alle å nyte sin favoritt sport eller aktivitet av valget. Jet ski, vannski og wakeboarding er spennende og morsomt for folk som opplevde, eller for de som bare ønsker å prøve noe nytt. Du kan også ta med egen båt eller jet ski og bruke en av båt lanseringer, eller nyte luksusen av å leie fra de lokale båtutleie, for eksempel Lake Pleasant Vannjet Rentals.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com