Overflate musklene i menneskekroppen

January 28

Formen på de muskler er synlig på hudens overflate, med unntak av hjertet og et par små muskelgrupper som ligger under andre muskler. Musklene holder skjelettsystemet sammen, slik at du bevegelsene du gjør hver eneste dag. Musklene er festet til skjelettet, ved sene og ligament. Uten musklene i kroppen, ville du bokstavelig talt være kjøtt, bein og orgel.

Betydning

De store og små muskelgrupper kan du fleksjon, forlengelse, bortføring, adduction, høyde, sirkumduksjon, pronasjon, inversjon og rotasjon. Når hjernen sender et signal til visse muskler til å bevege seg på en bestemt måte, kan noen av de nevnte bevegelser oppstår. Du er vanligvis ikke klar over at hjernen sender disse signalene til musklene for å få deg til å flytte; du bare flytte en eller flere av dine kroppsdeler.

Upper Body og Torso

Baksiden og skulderområdet har trapezius, deltoid, rhomboid mindre, rhomboid major, teres mindre, Teres store, serratus anterior, supraspinatus, infraspinatus og subscapularis. Disse musklene tillate fleksjon, rotasjon og forlengelse av ryggsøylen samt skuldre og overarmer. Armene inneholder biceps og triceps samt deres brachii som tillater deg å løfte, bøye og vri armene fra skulder til håndledd. Overkroppen, eller brystet, og har pectoralis major. Denne muskelgruppen dekker krageben og sternum, kobles til mage obliques og går fra første til sjette ribbeina. Pectoralis major er en stor muskel gruppe som addukter ledninger med innvendig roterer og bistår med å holde overkroppen oppreist. Magemusklene - mage aponeurosis og obliques - går fra sjette ribben ned til hip muskler og hjelp i fleksjon samt rotasjon av overkroppen.

Hofter, ben og føtter

Hofte og ben muskler inkluderer psoas dur og moll, iliacus, piriformis, gluteus maximus, gluteus medius, gluteus minimus, tensor fascia lata, tractus band, adductor brevis, adductor longus, adductor magnus, Sartorius, rectus femoris, vastas lateralis, vastus intermedialis , gastrocnemus, soleus, tibilis posterior og tibialis anterior. Alle de hofte- og leggmusklene er nær overflaten av huden, eller kan føles like under overflaten. Hofte og ben muskler bistå i å holde deg oppreist, balansert, fleksibel og i stand til å rotere.

Størrelse

Muskel kan bygges for større eller kan være tonet, avhengig av typen av aktivitet du gjør. For eksempel vil en body builder har en veldig stor og definert muskelstruktur, mens en person som løper maraton vil ha svært magre muskler. Musklene har sin egen hukommelse og kan trenes, avhengig av typen av anvendelse man har for seg. Muskel strømmer på væsker og proteiner som vi forbruker i vårt daglige kosthold og trives med aktivitet.

betraktninger

Musklene er ekstremt viktig i alt du gjør. Trene styrker ikke bare musklene, hjelper det å holde andre systemer i kroppen sunt også. Musklene på en person som er inaktive og overvektige kan ikke ha samme aktivitetsnivå som en person som joggeturer daglig. Før du begynner på et treningsprogram for muskel styrke, sørg for å konsultere en sertifisert fitness konsulent eller legen din. Muskler, mens svært sterk, kan ta måneder å gro skikkelig hvis skadet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com