Hvor lang tid tar det for en baby å kutte molarer?

July 21
Hvor lang tid tar det for en baby å kutte molarer?

Som forelder kan du realisere barnet ditt tenner raskere enn noen andre. Moodiness, irritabilitet og søvnmangel, for dere begge, kan tyde på at barnet ditt er å kutte flere tenner. Jekslene begynner å komme i løpet av kort tid etter ditt barns første bursdag. Tidspunktet varierer fra barn, men det er generelle retningslinjer for å gi deg en forståelse av ditt barns tannutvikling.

Anatomi

De øvre og nedre tannkjøttet er utstyrt med tre typer tenner. Fortennene er fortennene. Like bak fortennene er hjørnetennene. Bak hjørnetennene er to sett med jeksler, de første og andre jeksler. Disse vanligvis er den siste til å komme inn.

Begynn og varighet

Hvert barn er forskjellig, så det er ingen one-size-fits-all retningslinjer for hvor lang tid det tar for jekslene å komme gjennom. I stedet kan en tidsramme utvalg hjelpe deg å bedømme barnets situasjon. De øvre og nedre første jekslene begynner mellom 12 og 17 måneder. De vil være fullt i mellom 27 og 32 måneder. De øvre andre jekslene begynner å bryte ut mellom 24 og 33 måneder, og vil fullføre mellom 38 og 48 måneder. De lavere andre jekslene kommer i mellom 24 og 36 måneder, og vil bli satt mellom 34 og 48 måneder.

symptomer

Cutting jekslene er ingen tur i parken for deg eller barnet ditt. Den første indikasjon på at barnet ditt er teething kan være en endring i humøret. Barnet kan bli mer irritabel og begynne å oppleve søvnforstyrrelser. Hvis du ser inni munnen hans, kan du se rødt og hovent tannkjøtt nær området der jekslene er utbrudd.

Lettelse

Jekslene kan ta lengre tid enn de andre tennene til å dukke opp. Disse tennene har en større overflate som trenger å bryte fri fra tannkjøttet. Dette øker ikke bare tidsrammen, det gjør det også mer smertefull for barnet ditt. Lette hennes smerte ved å tilby henne noe kaldt å gnage på, for eksempel en kald bitering eller en våt, kald vaskeklut. Med legen din godkjenning, kan du bruke en aktuell behandling som vil lindre smerten.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com