Årsaker til Håravfall for menn

July 23

Årsaker til Håravfall for menn


Det er naturlig for alle å kaste litt hår hver dag som en del av den normale, naturlige syklus av hårvekst. Men noen menn opplever hårtap på et mye høyere hastighet enn normalt, noe som resulterer i tynt hår og skallethet. Det er en rekke årsaker til hårtap for menn.

gener

Hårtap kan være forårsaket av en genetisk disposisjon, som involverer en negativ effekt av effekten av hormoner på mannens hårsekker. Det resulterer ofte i mannlig mønster skallethet, den vanligste formen for hårtap hos menn.

Sykdom

Lider av en sykdom eller sykdom kan resultere i en høyere enn normal hastighet på hårtap. Satsen for hårtap vil ofte gå tilbake til normal etter at du er kurert. Noen soppinfeksjoner som ringorm vil også føre til hårtap.

medisinske behandlinger

Strålebehandling og kjemoterapi regimer som er foreskrevet for å behandle kreft er andre årsaker til hårtap for menn. Større operasjoner kan også føre til hårtap hos menn.

glandular

En hormonell ubalanse i kroppen kan også føre til hårtap hos menn. Dette kan skyldes under aktiv eller overaktiv hypofyse eller thyreoidea aktivitet.

medisinering

Hårtap kan være en bivirkning av å ta visse medisiner som steroider, interferon eller anti-depressiva som Wellbutrin. Kosttilskudd som vitamin A kan likeledes føre til hårtap.

Understreke

Høye nivåer av stress kan føre til hårtap hos menn. Dette er forverret blant menn som allerede er disponert for hårtap.

underliggende tilstander

Hårtap kan være et symptom på en underliggende tilstand som lupus eller diabetes, noe som kan føre til rask hårtap.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com