Trygge sukker erstatter for diabetikere

May 15

Trygge sukker erstatter for diabetikere


Finne ut har du diabetes kan være tøff. Å gjøre de nødvendige, drastiske endringer i kostholdet kan virke som en overveldende hinder for mange. For de som elsker desserter, kan det være spesielt vanskelig fordi store mengder sukker er nå forbudt. Heldigvis finnes det en rekke trygt sukker alternativer for diabetikere som kan anvendes i koking, baking og hvilken som helst annen måte som sukker normalt brukes.

Splenda

Splenda har mindre enn 1 gram karbohydrater og mindre enn 5 kalorier per porsjon. Den kan brukes som en erstatning for sukker i nesten alle tilfelle, noe som gjør den ideell for baking. Ved oppvarming, beholder Splenda sin sødme. Laget ved å starte med ekte sukker, er en patentert prosess ansatt for å fjerne kalorier og karbohydrater, etterlater sukralose. Selv om produktet starter med sukker, etter når prosessen er fullført, vil kroppen ikke gjenkjenner det som en sukker. Splenda har ingen merkbar effekt på blodsukkernivået eller insulin.

xylitol

Xylitol er et søtningsmiddel som forekommer naturlig i små mengder i mange frukter og grønnsaker. Kommersielt er det produsert fra hardtre trær og andre typer vegetasjon. Den har en søt smak lik den til sukker og løser seg raskt, noe som gjør det til et godt valg for bruk i kaffe og andre drikkevarer. Xylitol har en lav glykemisk indeks og er langsomt absorbert og metabolisert. Ingen brå økning i blodsukker eller insulin skjer med produktets bruk. Kaloriinnholdet er en tredjedel mindre enn den til sukker. En annen fordel med xylitol er at det har en positiv virkning på tannhelsen.

Stevia

Stevia er en naturlig forekommende søtningsmiddel som har blitt brukt i mange latinamerikanske kulturer i århundrer. Laget fra en busk som er innfødt til Paraguay, regnes det som en urt. Produktet ekstraheres fra plantens blad og er 10 til 15 ganger søtere enn sukker. Det kan legges til noe mat eller drikke, og er kalori-og karbohydrat-fri. Flytende stevia og stevia pulver begge førerhus brukes som sukker erstatning i oppskrifter. Stevia stimulerer frigjøring av insulin og bidrar i normalisering av glukoserespons hos diabetikere. Det har også gunstige effekter på blodtrykket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com