Diet & amp; Ernæring tips for fotballspillere

May 15
Diet & amp; Ernæring tips for fotballspillere

Oversikt

Hvis du ønsker å bøye det som Beckham eller bare konkurrere i din lokale fotball liga, er riktig kosthold et must. Fotball er en intens sport som krever enorme mengder styrke, hurtighet og smidighet. For å møte deres ernæringsmessige behov, må utøverne få nok kalorier, vitaminer, mineraler og væske, melder presidentens Council on velvære, Sport og ernæring. Etter noen kraftige kosthold og ernæring tips kan ta din fotballkamp til neste nivå.

kalorier

Fotballspillere trenger mer kalorier enn stillesittende individer. For å opprettholde kroppsvekt og muskelmasse, er det viktig å spise nok kalorier fra sunn mat. Den ideelle måten å vite om du spiser nok kalorier er å holde et øye med vekten din. Hvis det er økende, er du sannsynligvis spiser for mange kalorier. Hvis vekten din synker, kan det være på tide å øke kaloriinntaket. Presidentens Council on velvære, Sport og ernæring anbefaler at utøverne får rundt 60 prosent av sine kalorier fra karbohydrater, mindre enn 30 prosent fra fett og resten fra protein.

hydration

Hydration er en viktig del av ytelse under fotball, melder Cristiano Ralo Monteiro av Escola Paulista de Medicina. I sin artikkel publisert i juli 2003 utgaven av "Revista Brasileira de Medicina gjøre Esporte," Monteiro sier at riktig hydra før, under og etter en konkurranse er viktig, som selv liten dehydrering kan hindre fotball ytelse. Han forteller at reglene for fotball - med spillere på banen i lengre perioder - ikke fremmer tilstrekkelig hydrering. Også konkurrerer i varmen er en viktig faktor for utendørs fotballspillere. Drikk ekstra væske i form av vann eller en elektrolytt drikke under varme eller fuktige dager. Monteiro anbefaler å drikke en kald drikke som inneholder natrium og karbohydrater for å hjelpe til med trening utvinning. Unngå rehydrating med koffein eller alkoholholdige drikkevarer.

Gjenoppretting

Etter en fotballkamp eller trening, er kroppens lagre av karbohydrater og væske sannsynlig oppbrukt. I tillegg til fuktighetsgivende, konsumere en carbohydrate- og proteinrikt måltid umiddelbart etter trening. Et protein og karbohydrat blanding øker utvinningen mer enn karbohydrater alene, rapporterer "USA Today". Karbohydratene hjelper kroppen forberede seg på fremtidige treningsøkter. Protein hjelpemidler i muskel reparasjon. Eksempler på post-workout utvinning måltider omfatter sjokolademelk, en skål med fullkorn frokostblanding med skummet melk og en yoghurt og frukt parfait.

Pre-konkurranse

Måltid eller snack som du spiser før konkurransen kan hjelpe deg å utføre bedre. Spis et karbohydratrikt måltid ca to timer før en fotballkamp. Begrens mengden fett som du spiser før kampen, da dette kan føre til ubehag i magen under trening. Gode ​​karbohydrater valgene inkluderer yams, hele korn og frukt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com